Biten Kampanyalar > Kampanya Sonuçları

Avon Muhteşem Seçim Kazananları

<< < (49/64) > >>

devrim1986:
Normalde bitmemesi gerekiyordu..Geçici durdurulmuş olmasını umut edelim..Stok istenilirse artırılır..Tamamen karar mekanizmasına kalmış..Hayırlısı... (:

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkanka yarışma için stok ayrılmıştı..eğer stok tükenirse yarışma son bulacaktı..yarışmadaki değişiklikleri Avon saklı tutuyordu... (.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinaaaaa bıtmısmı hanı 30 gundu

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---

ama her gün için 25 kişilik stokları yok mu yahuuuuuu

--- Alıntı sonu ---

lusnika:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinNormalde bitmemesi gerekiyordu..Geçici durdurulmuş olmasını umut edelim..Stok istenilirse artırılır..Tamamen karar mekanizmasına kalmış..Hayırlısı... (:

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkanka yarışma için stok ayrılmıştı..eğer stok tükenirse yarışma son bulacaktı..yarışmadaki değişiklikleri Avon saklı tutuyordu... (.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinaaaaa bıtmısmı hanı 30 gundu

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---

ama her gün için 25 kişilik stokları yok mu yahuuuuuu

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---

şartlara baktım tarih yazmıyor

ozlem_el:
30 gün süreceği yazıyodu şartlarda ama sona ermiş maalesef .

devrim1986:
lusnika : Ne yazık ki beklenen senaryo ile bitti..Yeni adımlar yeni şanslar dilerim herkese... (.

yawuzz:
malesef kazanamdım çok üzüldüm çok erken bitti 2. haftada bitirdiler

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git