Biten Kampanyalar > Kampanya Sonuçları

Avon Muhteşem Seçim Kazananları

<< < (48/64) > >>

kamile25:
aaaaa bıtmısmı hanı 30 gundu

dhande:
neyse sağlık olsun diyecez artık bir tane kazanmıştım inş ben görene kadar millet kapmaz herkesin gözü vardı :/ zaten avon sayfasını yine temsilciler basmış adam gibi sorular gözükmüyor onların yüzünden herkese hayırlı geceler :)

lusnika:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinneyse sağlık olsun diyecez artık bir tane kazanmıştım inş ben görene kadar millet kapmaz herkesin gözü vardı :/ zaten avon sayfasını yine temsilciler basmış adam gibi sorular gözükmüyor onların yüzünden herkese hayırlı geceler :)

--- Alıntı sonu ---

aynenn yaa soru yazıyoruz gözrünmüyo.... sizede hayırlı geceleeer :)

devrim1986:
kanka yarışma için stok ayrılmıştı..eğer stok tükenirse yarışma son bulacaktı..yarışmadaki değişiklikleri Avon saklı tutuyordu... (.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinaaaaa bıtmısmı hanı 30 gundu

--- Alıntı sonu ---

lusnika:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkanka yarışma için stok ayrılmıştı..eğer stok tükenirse yarışma son bulacaktı..yarışmadaki değişiklikleri Avon saklı tutuyordu... (.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinaaaaa bıtmısmı hanı 30 gundu

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---

ama her gün için 25 kişilik stokları yok mu yahuuuuuu

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git