Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenım basıma baska bısey geldı anlatmak ıstemıyorum 70 tl bende odedım bosameltem hanım cok gecmısler olsun...uzerınde durmayın...
sen anlatmazsan ben hiç anlatmayayım 10 sene önce 1 milyar 280 milyon cep telefonu faturası ödedimama ben dolandırılmadım bile bile lades yaptım
o zamanlar facebook twitter gibi sosyal merciler yok. sms ile sohbet sitesine girdim 1 mesaj 8 kontör,cepta faturalı 1 ay içinde fatrua bir geldi
o zaman zaten deprem vergisi,özel iletişim vergisi cart curt ile fatruranın ayarısı verigye gidiyordu. ben 500 gelse razıyım diye beklerden 1 milyar 280 milyon gelmişti
![]()
900 lü hat değil ha bu.hayatımda aramadım 900 lü hatları.
dediğim sms ile sohbet.hala devam ediyor ama kimseyi yanlış yönlendirmeyim diye yazmıyorum ne olduğunu
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenım basıma baska bısey geldı anlatmak ıstemıyorum 70 tl bende odedım bosameltem hanım cok gecmısler olsun...uzerınde durmayın...
sen anlatmazsan ben hiç anlatmayayım 10 sene önce 1 milyar 280 milyon cep telefonu faturası ödedimama ben dolandırılmadım bile bile lades yaptım
o zamanlar facebook twitter gibi sosyal merciler yok. sms ile sohbet sitesine girdim 1 mesaj 8 kontör,cepta faturalı 1 ay içinde fatrua bir geldi
o zaman zaten deprem vergisi,özel iletişim vergisi cart curt ile fatruranın ayarısı verigye gidiyordu. ben 500 gelse razıyım diye beklerden 1 milyar 280 milyon gelmişti
![]()
dediğim sms ile sohbet.hala devam ediyor ama kimseyi yanlış yönlendirmeyim diye yazmıyorum ne olduğunu
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenım basıma baska bısey geldı anlatmak ıstemıyorum 70 tl bende odedım bosameltem hanım cok gecmısler olsun...uzerınde durmayın...
![]()
Ara beni boya beniyimi aradın ne yaptın sen hacı..Dini bütün gardaşım benim..
Ayrıtıya gir.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenım basıma baska bısey geldı anlatmak ıstemıyorum 70 tl bende odedım bosameltem hanım cok gecmısler olsun...uzerınde durmayın...
![]()
Ara beni boya beniyimi aradın ne yaptın sen hacı..Dini bütün gardaşım benim..
Ayrıtıya gir.
la herşeye kaktüs gibi çıkıyon ama yazıyı okumuyon 900 lü hatlar değil diyom okumuyonmu![]()
sms sohbet sitesi bildiğin sohbet hemde çok ünlü bir operatör yapıyordu shubuo gibi paketler vardı
@biolog 10 sene geçti öpen öptüturkcell destekli sms sohbet paketiydi unuttum adını bitti gitti
![]()
hatırlamakta istemiyorum ne acılar çekmiştim ödemek için 10 sene önce şimdikinin 5 milyarı demekti o paratek hatıra diye saklamadığıma yanıyorum faturayı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin@biolog 10 sene geçti öpen öptüturkcell destekli sms sohbet paketiydi unuttum adını bitti gitti
![]()
hatırlamakta istemiyorum ne acılar çekmiştim ödemek için 10 sene önce şimdikinin 5 milyarı demekti o paratek hatıra diye saklamadığıma yanıyorum faturayı
Ülen seni yaş tahtaya basmaz sanıyordum amma safmışsın sen yahu..
Kredi kartı numaranı versene komşu çiftlikte orkide tohumu alıcam..
Geçmiş olsun ben bu tarz oyunlara zaten karşıyım.