Kardeşim tatvan vakıfbank iö okuluna atandı nası biyerdir terör varmıdır iyimi etti orayı yazmakla bilemedik
hayırlı olsun...
sakin bir yer diye duymuşluğum var diğer bölgeleri gibi değil sanırım
terör istanbulun göbeğinde de var
hayırlı olsun inşallah
kaç yıl görev yapacak?
tebrikler hayırlı olsun darısı yazın benim başıma memurluk için
5 yıl zorunlu olarak kalacak biraz netten baktım güzel bi yere benziyor. terör olmasında her şekilde yaşanır
darısı atanmayı bekleyenlerin başına
bitlis ilçesi van a da yakın yer feribot seferi var sakin diye biliyorum
eniştem orda görev yapmıştı polis memuru başka ilçelere nazaran çok rahatmış seviyordu ayrıca dışardan duyumlarla yorum yapmak yanlış mesela k.maraşın ilçesi pazarcık var herkes terör bölgesi olarak anar ama gelen memurlr hep rahat ettirilir o yüzden içine girip yaşamadan endişe etmeyin derim inşlh hayırlısı ile bir bakmışsınız yıllar geçmiş darısı atanamayanların başına inşlh
eniştem orda görev yapmıştı polis memuru başka ilçelere nazaran çok rahatmış seviyordu ayrıca dışardan duyumlarla yorum yapmak yanlış mesela k.maraşın ilçesi pazarcık var herkes terör bölgesi olarak anar ama gelen memurlr hep rahat ettirilir o yüzden içine girip yaşamadan endişe etmeyin derim inşlh hayırlısı ile bir bakmışsınız yıllar geçmiş darısı atanamayanların başına inşlh
inşallah... kardeşime çok düşkünümdür hiç kıyamam ona o yüzden panik yaptım biraz ama araştırdığım kadarıyla iyi biyermiş içim rahatladı biraz
Amcam 12 yıl yaşadı orda.
Tabi eskisine göre dahada gelişmiştir ama komşulukları, insanları çok iyi sıcakkanlı demişti. İstanbulda yaşıyorsa çok boş ve sessiz gelebilir. Kışları daha şiddetli tabi. Van'ın bi çok ilçesinden iyi konum olarak. Ulaşım merkezlerinede daha yakın.
Hayırlı olsun.
Amcam 12 yıl yaşadı orda.
Tabi eskisine göre dahada gelişmiştir ama komşulukları, insanları çok iyi sıcakkanlı demişti. İstanbulda yaşıyorsa çok boş ve sessiz gelebilir. Kışları daha şiddetli tabi. Van'ın bi çok ilçesinden iyi konum olarak. Ulaşım merkezlerinede daha yakın.
Hayırlı olsun. 
Tatvan Bitlis'e baglı diye biliyorum ama

Gayet güzeldir doğal güzellik olarak olarak. Tabi nüfusu az, fazla gelişmemiş.. Köy gibi gelir büyük ihtimal