Kampanyalar > Biten Kampanyalar

Samsung Mobile Çekilişi

<< < (6/13) > >>

¢яєαтσя:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben soylemıstım o da acıklamıstı zaten.
ama hıc ugrasmamıs bellı :)

--- Alıntı sonu ---

demekki bizlere yalan atmış :D

--- Alıntı sonu ---

yalan atmamış arkadas acıkladı zaten durumu ben yazdıktan sonra şaka dıyelım şaka :)
aramızda oyle ınsanlar yok :)

sinless:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

insan oğlu inanmaz ispat 2 sadece bilgilerimle yaptığı mbirşey photoshopla uraşmaya kalkarsam daha iyisini yaparım.

Gelip bunun içinde adobe ile yaptı diyeceksiniz eee prnt scrn i o programla alıyorum istersen özel olarak painttede alabilirim senin için.

wurunkatte:
Oyun içerisinde 260 sn gibi bişey yaptım. Ortalamanız 39 saniye diye bu 39 nerden çıktı.

Chayan:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinOyun içerisinde 260 sn gibi bişey yaptım. Ortalamanız 39 saniye diye bu 39 nerden çıktı.

--- Alıntı sonu ---

Hem DH hem bura ıyı goturuyorsun valla

ezel59:
ben toplamda 25 (yanda yazan süre) zaman biriminde bitirdim oyun sonunda 3.75 sn. de tamamladın dedi, ilk sıralamalar baktığımızda 0,15 sn. yani 15 salisede bitrmiş olunuyo e zaman birimine bölersek 1 salisede oyunu bitirmiş olmalılar ki bu imkansız iletişim adresi vermemişler bende samsung mobile a şikayet maili attım ama ne cevap var ne de başka bişey..

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git