Kampanyalar > Biten Kampanyalar
Samsung Mobile Çekilişi
¢яєαтσя:
Çekiliş en iyisi.
NO yarıima NO cry :)
sinless oyun zamanını durdurma please. pekı ba ılerı almayı ogret ılk besten cıkıp ılk 50 ye gırmek ıcın.
ılk bes hedıyesı kotu kampanyalar ılk 50 ye ıyı sey verıyorlar :)
deneme2222:
canın sağolsun. ama yeterince iyi yapamamışsın;)
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin1.05 snde bitirene ben de blackberrymi hediye edecem
--- Alıntı sonu ---
yeterlimi ?
--- Alıntı sonu ---
¢яєαтσя:
ben soylemıstım o da acıklamıstı zaten.
ama hıc ugrasmamıs bellı :)
fusterous:
Kayit olun veya giris yapinben soylemıstım o da acıklamıstı zaten.
ama hıc ugrasmamıs bellı :)
--- Alıntı sonu ---
demekki bizlere yalan atmış :D
sinless:
Kayit olun veya giris yapinÇekiliş en iyisi.
NO yarıima NO cry :)
sinless oyun zamanını durdurma please. pekı ba ılerı almayı ogret ılk besten cıkıp ılk 50 ye gırmek ıcın.
ılk bes hedıyesı kotu kampanyalar ılk 50 ye ıyı sey verıyorlar :)
--- Alıntı sonu ---
Pardon Oyun zamanını durdursam numaranaksinda 1 cilikten düşmezdim değilmi ? Hilenin en iyisini yapardım bir çok açığı olduğu halde forumda tüm açıkları söyledim adamların gözüne baka baka sonunda kapadılar. Tekrardan çabalasam açık bulurum bulunmuyacak birşey değil. Ki Samsung un bu yarışmasında hiç bir şekilde puanlarımı kabul etmiyor kaydetmiyor ne açıkla oynadığım halde nede doğru düzgün oynadığım halde top 10 dakilerin hepsi aynı isimlerde dönüyor farklı isim yok. Şu ana kadar bu tür yarışmalarda eti wantedi kutlarım bir süre sonra sistemden kendini atıyor yarışmada hareketsiz kaldığında ama sonunda kutularda hilelerini herkes bulduğu halde hiç bir şekilde müdahale etmediler.
Eğer bu yarışma oyunlarını tanıdığınız kişiler asarlamış ise doğal olarak size en iyi şekli yaparlar böylede gider her zaman haksız rekabettir en güzeli belirli bir puanı geçip çekiliş hakkına katılmaktır.
Konuyu uzatıp konu dışına çıkmıyayım mod.' lar uyarmadan.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git