Biten Kampanyalar > Kampanya Sonuçları
Memorial Sağlık Grubu
Kare:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin
sürekli katılıyorum ama benim bu tarzlarda hiç şansım olmuyor 50.100.olma muahbbetlerini tutturamıyorum :( keşke çıksa çok mutlu olurdum buharlı pişiriciye,cidden harika hele benim gibi sebze brokoli,brüksel lahana,enginar vs..sevenler için harika bi ürün
--- Alıntı sonu ---
yok öyle deme. ben de tutturamıyorum genelde ama hürriyet aileden ütü kazandık ya biz. hatta senin 2 taneydi galiba. böyle düşün umudun olsun, totemi böyle yap
ilkemmm:
Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
sürekli katılıyorum ama benim bu tarzlarda hiç şansım olmuyor 50.100.olma muahbbetlerini tutturamıyorum :( keşke çıksa çok mutlu olurdum buharlı pişiriciye,cidden harika hele benim gibi sebze brokoli,brüksel lahana,enginar vs..sevenler için harika bi ürün
--- Alıntı sonu ---
yok öyle deme. ben de tutturamıyorum genelde ama hürriyet aileden ütü kazandık ya biz. hatta senin 2 taneydi galiba. böyle düşün umudun olsun, totemi böyle yap
--- Alıntı sonu ---
ya çok haklısın canım evet 2 ütü kapmıştım :) ama nedese dikkat ediyorum ne veet ne dettol ne tekinacar ne avon ne memorial sağlık.... ya bu tarzlarda hiç daha bi kere tutturamadım.bi de cidden ne zaman bişeyi çok istesem olmuyor.ne zaman istemeden 'amaannn katılıyım bakalım' diyerek katıldığım çıkıyor.bu işi anlamadım ben :)
ERMAN29:
ya öyle demeyin buradan beni tesadüfen aradılar pedometre kazanmıştım .şans işi....
Kare:
--- Alıntı sonu ---
--- Alıntı sonu ---
ya çok haklısın canım evet 2 ütü kapmıştım :) ama nedese dikkat ediyorum ne veet ne dettol ne tekinacar ne avon ne memorial sağlık.... ya bu tarzlarda hiç daha bi kere tutturamadım.bi de cidden ne zaman bişeyi çok istesem olmuyor.ne zaman istemeden 'amaannn katılıyım bakalım' diyerek katıldığım çıkıyor.bu işi anlamadım ben :)
--- Alıntı sonu ---
a işte aynı ben, ben de öyle. çok istediğim şeyler hemen çıkmıyor. bak hemen çıkmıyor diyorum. yani aslında bir düşünürsen istediklerimiz oluyor ama kiminin hemen oluyor kiminin de baya bir emek ve beklemeyle oluyor. hürriyet aileye de çok önemsemeden katılmıştım çıkmıştı o da doğru yani
ilkemmm:
aynen benim de zaten ütüm vardı memnundum da :) 2 tane kazandım annemler yeni eve geçti herşeyi sıfırdan alıyor ev hediyesi olarak ona verdim..diğer ütüyü de kayınvalideme verdim :) ama kendim için parfüm istiyorum tekin acardan kaç sene oldu katılıyorum ama yok çıkmıyor :) neyse Allah kısmetimizi şansımızı açsın inşallah dilediğimiz hediyeleri kazanırız.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git