Biten Kampanyalar > Kampanya Sonuçları

Memorial Sağlık Grubu

<< < (5/8) > >>

ilkemmm:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyaparım tabi gelin buyrun kullanan varsa tecrübesini yazarmı? çevremde kullanan yok

--- Alıntı sonu ---

kesinlikle en güzel ödülü kazanmışsınız...benim de tercihim buharlı pişirici olurdu.çok sağlıklı.ben de almayı çok istiyorum.gerekli şart bir ürün

hippie:
tebrikler :)

retkitosman:
kazananlara tebrikleryineyokum bu kadar şansız olurmu bir insan ya

OzleminO:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyaparım tabi gelin buyrun kullanan varsa tecrübesini yazarmı? çevremde kullanan yok

--- Alıntı sonu ---

kesinlikle en güzel ödülü kazanmışsınız...benim de tercihim buharlı pişirici olurdu.çok sağlıklı.ben de almayı çok istiyorum.gerekli şart bir ürün

--- Alıntı sonu ---

inşallah sizede çıkar bende çok istiyordum bu ürünü ALLAH gönlüme göre verdi

ilkemmm:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyaparım tabi gelin buyrun kullanan varsa tecrübesini yazarmı? çevremde kullanan yok

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---

inşallah sizede çıkar bende çok istiyordum bu ürünü ALLAH gönlüme göre verdi

--- Alıntı sonu ---

sürekli katılıyorum ama benim bu tarzlarda hiç şansım olmuyor 50.100.olma muahbbetlerini tutturamıyorum :( keşke çıksa çok mutlu olurdum buharlı pişiriciye,cidden harika hele benim gibi sebze brokoli,brüksel lahana,enginar vs..sevenler için harika bi ürün

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git