Merakla beklediğiniz ödüllü sürprizin ayrıntılarını yarın burada paylaşacağız! Takipte kalın.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Umarım yine çok erken saatlerde ofis dışında olduğum zamanda yapmazlar. Çekiliş gibi bir şey olur diye umuyorum yoksa ilk cevaplayana 5 kişi vs olunca yakalamak imkansız.
İçeriğinde beyaz kil, salisilik asit ve mineral kompleksi bulunan çok fonksiyonlu cilt temizleme ürünümüzün adı ne? Cevaplarını Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresine açık adres ve telefon numaranla birlikte mail’in konu bölümüne ‘Facebook’ yazarak yollayabilirsin. Doğru cevabı veren 10. 20. ve 30. kişilere sürpriz hediyemiz olacak.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Garnıer 3'ü 1 Arada Temizleme+Peeling+Maske şeklinde bir şey buldum google da arattığımda. Şansımı denedim bakalım ne kadar doğru cevap bilemiyorum.
Garnıer 3'ü 1 Arada Temizleme+Peeling+Maske şeklinde bir şey buldum google da arattığımda. Şansımı denedim bakalım ne kadar doğru cevap bilemiyorum. 
senden kopya çekip yolladım umarım geç kalmamışımdır D:
Çok farklı ürünleri var Garnier'in, emin olamadım bir türlü, birinde kil var salisilik asit yok, birinde çinko var kil yok:((
Cevap: Saf ve Temiz 3’ü 1 Arada
Cevap SAF VE TEMİZ 3'Ü BİR ARADA imiş:( Ben bulana kadar yarışma bitti.)