Diğer > Kampanya Şikayet
Vipdukkan'dan boş kutu geldi
nilgün27:
geçmiş olsun çok :(
mystery:
daybuyday güvenli değil demişlerdi o yüzden oradan kazandığım hediye çeklerini kullanmamıştım zaten. Ben trendyol!u kullanıyorum ve bugüne kadar başıma gelmedi. Büyük geçmiş olsun.
klewx:
tüm internet alışveriş siteleri içinde teknosa sorunsuz...çoğu zaman kampanya birleştirmelerine
bile izin veriyorlar,net mağazalarında serisonu inanılmaz ucuz ürünler oluyor takip etmek lazım
bunun dışında uyduruk alışveriş sitelerinden gelen maillere ben ters cevaplarla re atıyorum sinir
oluyorlar...bu vipdükkanında ne kadar v.i.p olduğunu anladık.
joyucel:
way be vip dükkandan böyle bir hareketi hiç beklemezdim kaç kez alışveriş yaptım hiç sorun yaşamadım ama bu yaptıkları çok saçma ve ayıp bir hareket. bende paket bekliyorum suanda ve şehirdışındayım umarım işyerindeki arkadaşlar treslim almadan önce ararlar...
Meraal:
ben gittigidiyordan aldığım tv ye bile bakamadım kargocular asla izin vermiyo açtırmaya açabilmezniz için gönderen firmanın bunu baştan bize söylemesi gerekiyo diyo yani hem açıp bakın diyorlar hemde kargoya açıp bakcak ondan sonra alacak diye bilgi vermiyorlar. Çok geçmiş olsun bu arada ben vipdükkandan 1 defa alışveriş yaptım sorunsuz oldu ama tabii her zaman sorunsuz olacak değil artık asla ordan alışveriş yapmam ..
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git