Diğer > Kampanya Şikayet

Vipdukkan'dan boş kutu geldi

<< < (3/6) > >>

OzleminO:
ben hiç kargoyu açtırmayız diyenle karşılaşmadım koli az yırtık yada ezik olsa kargocuyla açar bakarız bence hasarlı çıkarda uğraşırız diye açmak istemiyorlardır. ısrar edin gerekirse merkezi arayın neticede kargo ile gelen ürünlerin hepsi sigortalı oluyor hasar veya eksik içinde tutanak tutması gerekiyor kargocunun. çok doğru bir yol olmasada eksik yada hasarlı çıkarsa sorumlusu sizsiniz deyin topu kargocuya atın riske atmayacaktır açıp bakar diye düşünüyorum.

devrim1986:
Her ne olursa olsun firma markasına sahip çıkmalıdır..Kendi kabahatlerinden kaçmayı bilgelik edinmiş..Hiç yakışı durmuyor..Geçmiş olsun @Admin.. !

Meraal:
bana gelen tv de gönderene kağıt imzalatmışlardı kargoda meydana gelebilecek hasarlardan mng kargo sorumlu değildir diye . ve kargocu yanımda aradı müdürünü ama oda açmamasını istedi. kargocu tutanak tutarsam bu hasar benim üzerime kalır açtıramam dedi bana..

lerzankara:
:(çok kötü olmuş geçmiş olsun inş.hayırlısıyla sonuçlanır

darkinangel:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinGeçmiş olsun :(
Kargocular izin vermiyor ki açmamıza :/

--- Alıntı sonu ---

Alışveriş yaptığım sitelerden gelen bütün kargoları açabiliyorum ben hatta kargocu dur ben bakayım abla diyor, hasarlımı diye bakacağım derseniz açtırması lazım kutuyu...

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git