arkadaşlar,buraya yazıyorum çünkü çevrenizde ya da bizzat yaşayanınız vardır.babam bel fıtığı ameliyatı geçirdi 6 ay kadar önce amcak ağrıları şiddetlenince tekrar mr çektirdi,tam olarak geçmemiş tekrar ameliyat demişler.bu konuda iyi bir doktor ,fizik tedavi ya da farklı önerisi olan var mı?süreci yaşamış ya da haberdar olanlardan öneri bekliyorum.çok kötü durumda 2 adım yürüse ağrıdan ölüyor,ekmek almaya dahi gidemiyor artık
çok geçmiş olsun canım benim bildiğim iyi bir doktor yok ama doktor ismi dışındabir öneri getirmem doğru olmayacağını düşünüyorum
çok geçmiş olsun canım benim bildiğim iyi bir doktor yok ama doktor ismi dışındabir öneri getirmem doğru olmayacağını düşünüyorum
çok sağol cnm..biz de sürüncemede kaldık.daha 6 ay oldu ameliyat olalı,tekrar ameliyat demişler.ameliyatla geçmiyor fizik tedavi de önermiyorlar gerçekten arada kaldık
özelinize mesaj atacağım...
Geçmiş olsun canım babannem ve anneannemde bel fıtığı doktordan çok memnun kaldılar, izmirde bir doktora gitmişlerdi özelden yazıyorum sana doktorun bilgilerini.
BENDEDE VARDI EL ÇANTAMI TAŞIYAMIYORDUM OKADAR KÖTÜYDÜ. ARADA KİTLENİYOR 3 GÜN KIPIRDAYAMITORDUM. ŞİMDİ ÇOK İYİYİM. İLGİLENENLER ULAŞSIN
Benim bir tanıdığım "kuru iğne tedavisi" adında bir tedavi ile ilaçsız tedavi uyguluyor
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinadresinden detaylı bilgi alabilirsiniz.
benimde 2 belimde 2 boynumda 4 fıtığım var cok zorlanıyorum özellikle boynumdaki artık hayatımı kısıtlıyor cok ağrılarım oluyor.haftaya belki fizik tedaviye bşlıcam uygun olursa kış cok ağır burda yoksa yaza kalcak tedavim
Benım annemde ameliyat olmustu 1 yıl kadar yattı hep ağrıları olmuştu. Fıtığı yani bel kısmını sıcak tutmak lazım. Ameliyattan bi süre sonra fizik tedavi oldu şimdi bişeyi yok tabi ağırlık kaldırınca aprıyor bazen sıcak su torbası ile sıcak tutunca geçiyor bide korse takanda var.
Ağırlık kaldırdığında da eşit olması lazım 2 kolda da, biri ağır biri hafif olursa inciliyo hemen fıtık azıyo. Aldırmışsa bile yine çıkıyo dikkat etmeleri gerek her türlü
uzun araştırmalar sonunda....2 kaşık petekli balı tavada eritip 2 kaşık arpa unu ile bulamaç yapıp ılıkken fıtığın üzerine bağlıyorsunuz 3 gün kalıcak bu 1 kür. 1 kaç kür tekrarlanıyor. ne zaman şiddetli ağrı olursa korkmayın. ozaman sinirler geri çekilmeye başlamış demektir.. ameliyat olmadan 15 20 gün arasında iyi oluyorsunuz. bunu yapın bana dua edersiniz. ben çok çektim şimdi hiç sıkıntım yok şükür.....