Arkadaşlar bebek bakım çantası alacağım kampanyalı bir site bilen varmı?
nivea baby atta seti indirime girmiş ebebekte sanırım bugüne özel
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
yani bana sorarsan yandan koluna asmalı hic alma sırt cantası herzaman daha kullanışlı oluyor heleki araba yoksa ve genelde yürüyerek minübüsle falan gidiyorsan biryerlere ben cok zorluk cektim kızımda sonra gittim bir sırt cantası aldım uzun sürede kullandım büyüdükce bile kızım kanguruda önümde sırt cantasında eşyaları arkamda cok rahat ettim herkese tavsiye ederim suan yine hamileyim ve yine aynı şekilde yapmayı düşünüyorum
liyabuya kesinlikle katılıyorum sırt çantası çok daha kullanışlı oluyor.
öteki türlü eziyet gibi çocuğumu taşıyacaksın çantayı mı
evet yeri geliyor canta koldan düşüyor cocuk durmuyor felaket o anılarımı hatırlamak istemiyorum:))
valla ben o zamanlarda ek bir masraf olup tekrar bebek çantası almak istememiştim.
bildiğin spor çantalardan güzel şık uygun birşey almıştım hala da evde ihtiyacım olduğunda kullanıyorum
evet yeri geliyor canta koldan düşüyor cocuk durmuyor felaket o anılarımı hatırlamak istemiyorum:))
o maceraları iyi bilirim

hatta bazen zorda kalıyordum magazanın birine giriyordum çocuğuda kolumdan bırakamıyorumya
görevliye''kusara bakmayın zahmet olacak ama şu çantamın kolunu yukarı kaldırımısınız''

komediydi valla
çok teşekkür ederim arkadaşlar fikirleriniz için.. siz tecrübelisiniz tabi
Avvio çantaları var..bayan çantası gibi şık yani:) ama fiyatları 80-120 arası
ben alamamıştım pahalı diye..pahalı ama çok şık modelleri var
nivea atta sırt çantasıda var ben kullandım memnunum içinde şampuan,sabun, ıslak mendillerde var