her neyse idare edeceğiz artık....bugünlerde yolu kipa extralara düşenlerin aklında olsun fiyat
çok iyi bifa en iyi 5 bisküvi firmasından biri escape 60 adet çubuk kraker 5 tl,
@klewx hocam sen bilirsin bu ülker makarnex diye bir ürün var hiç bir yerde bulamıyorum nerde vardır
@klewx hocam sen bilirsin bu ülker makarnex diye bir ürün var hiç bir yerde bulamıyorum nerde vardır
kipada bu bahsettiğin şipşak makarna 1 lira bunu daha evvel maggi,selvada denedi tutmadı
simdi bunun malum kampanya ve tanıtımları olur,eski trt reklam desteğiyle 1989 da kinder sürprizle
aynı anda piyasaya lanse edilen bir ürünü 24 yıl sonra bugün hatırlatayım keboy keçiboynuzutozu
kahvesi 1 içimlik poşette reklamında ahmet uğurlu ve bir keçi oynuyordu,
kipada bu bahsettiğin şipşak makarna 1 lira bunu daha evvel maggi,selvada denedi tutmadı
simdi bunun malum kampanya ve tanıtımları olur,eski trt reklam desteğiyle 1989 da kinder sürprizle
aynı anda piyasaya lanse edilen bir ürünü 24 yıl sonra bugün hatırlatayım keboy keçiboynuzutozu
hocam ne hafıza var ya seni gıda bakanı yapmaları lazım
hocam ne hafıza var ya seni gıda bakanı yapmaları lazım 
Bu reklamı ben de hatırladım.Hatta arkadaşlarla takılırdık..
ülker makarnex şok marketlerde satılıyor
açtığım kipa indirim sayfası silindiği için bundan sonra kipa indirimlerini de buraya yazıyorum,
kipa balçova mağazasında bifa escape 40 gr. 1 koli 60 adet çubuk kraker 5 lira normal fiyatı 12 lira
6 adet sana hamurişi margarin+cem teflon tava 5 lira,6 adet bizim margarin+1 kg bizim un 4 lira,
dostum Balıkesir kipa ya gittim..öyle bir şey yok diyorlar..tane 19 kr dediler..mağazaya falan mı özel o kampanya yoksa..
açtığım kipa indirim sayfası silindiği için bundan sonra kipa indirimlerini de buraya yazıyorum,
kipa balçova mağazasında bifa escape 40 gr. 1 koli 60 adet çubuk kraker 5 lira normal fiyatı 12 lira
6 adet sana hamurişi margarin+cem teflon tava 5 lira,6 adet bizim margarin+1 kg bizim un 4 lira,
dostum Balıkesir kipa ya gittim..öyle bir şey yok diyorlar..tane 19 kr dediler..mağazaya falan mı özel o kampanya yoksa..
herhalde sadece balçova extra kipaya özel bir indirimdi...bugün tanşaslarda güya büyük bir
indirim başlayacaktı moneyvisayla 25 tl alışverise 2 harf money yazana 5 money devam ediyor,
migrosta tüm içeceklerde 10 tl ye 2 lira indirim kampanyası başladı,özellikle bugün %10 indirimde
olması çok cazip bir indirim sundu 6 lı teneke pepsi+doritos aile boyu 4.5 tl ye geliyordu bana pepsiden
3 milli piyango şifresi geldi tek alışverişe ve sınırlı olarak mağazalarda bulunan 3 adet coca-cola 250 lik
teneke alana kalp şeklinde şık bir teneke kutu hediye ediliyordu onun fiyatı bu kampanyayla 2.85 e iniyor,
9-10 kasımda 50 tl alışverişe coca-cola 250 ml. 12 li ve ya selpak 12 li kağıt havlu 5 tl
11-12 kasımda namet 2x250 gr sucuk ve ya doğuş filiz 1 kg+48 poşet cay 5 tl
17-18 kasımda sinbo kettle ve ya komili 2 litre naturel sızma 7 tl,
dikkat hediye alışveriş çıkabilir kampanyası 7-20 kasımda money club kartla yapılan alışverişlerde alışverişi bedavaya getirme şansı,