Kampanyalar > Biten Kampanyalar
Migros - Gördüklerinize İnanın(Sabit Konu)
klewx:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinyarın tıkla kazan tamek armut suyu,ketçap,venexia dondurma indirimlerininde son günü,
--- Alıntı sonu ---
Bazı indirim oranları yüklenmedi ki
--- Alıntı sonu ---
yüklenmedi derken hangi üründen bahsediyorsunuz ben çoğunu aldım,
--- Alıntı sonu ---
yarın 19.00 dan sonra 4441044 ü arayın o saatte ücretsiz hak ediş varsa karta bedellerini
yükleyebilirler ama laf anlayan call centere denk gelirseniz,olmadı yine aynı hattan şikayet olüşturun,
Ketçap %75 ve venexia %50 yüklenmedi lipton 100 75 vardı o da yüklenmedi
--- Alıntı sonu ---
lusnika:
Facebook dan yazdım aramadılar pazar günü mh ben aradım şikayet kaydı oluşturdum 2 gün içersinde ararlar dedi ama hiç sanmıyorum tonla şikayet var hiçbiriyle ilgilenmediler biz beklediğimizde kalıyoruz sonuç olarak
hutti:
Kayit olun veya giris yapinFacebook dan yazdım aramadılar pazar günü mh ben aradım şikayet kaydı oluşturdum 2 gün içersinde ararlar dedi ama hiç sanmıyorum tonla şikayet var hiçbiriyle ilgilenmediler biz beklediğimizde kalıyoruz sonuç olarak
--- Alıntı sonu ---
facebooktan direk mesajla kart numaranı ve yüklenmeyenleri yazarsan 2-3 gunde seni arıyorlar.
ama venexia dondurma %50 tıkla kazan indirimi yakalamıştım, indiriminiz gözükmüyor dedi ...
lusnika:
Kayit olun veya giris yapinFacebook dan yazdım aramadılar pazar günü mh ben aradım şikayet kaydı oluşturdum 2 gün içersinde ararlar dedi ama hiç sanmıyorum tonla şikayet var hiçbiriyle ilgilenmediler biz beklediğimizde kalıyoruz sonuç olarak
--- Alıntı sonu ---
facebooktan direk mesajla kart numaranı ve yüklenmeyenleri yazarsan 2-3 gunde seni arıyorlar.
ama venexia dondurma %50 tıkla kazan indirimi yakalamıştım, indiriminiz gözükmüyor dedi ...
--- Alıntı sonu ---
Aynı şeyi face de okudum sistemsel bi hata var ve her hafta farklı oranlara denk gelio
hutti:
--- Alıntı sonu ---
--- Alıntı sonu ---
Aynı şeyi face de okudum sistemsel bi hata var ve her hafta farklı oranlara denk gelio
--- Alıntı sonu ---
aslında indirim kazandınız yazısında ürün adı da yazmalı, öyle olsaydı; ekran görüntüsü alarak hakkımızı arayabilirdik
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git