Kampanyalar > Biten Kampanyalar

Migros - Gördüklerinize İnanın(Sabit Konu)

<< < (82/176) > >>

klewx:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyarın tıkla kazan tamek armut suyu,ketçap,venexia dondurma indirimlerininde son günü,

--- Alıntı sonu ---

Bazı indirim oranları yüklenmedi ki

--- Alıntı sonu ---
yüklenmedi derken hangi üründen bahsediyorsunuz ben çoğunu aldım,

diazem:
Şu migrosa pahalı diyip gitmiyorlar ya.Ne diyim :)

calculus07:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinŞu migrosa pahalı diyip gitmiyorlar ya.Ne diyim :)

--- Alıntı sonu ---
migros bahalı bim ucuz

klewx:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinŞu migrosa pahalı diyip gitmiyorlar ya.Ne diyim :)

--- Alıntı sonu ---
millet keriz antamazsın...işkur dan gelen 19-20 lik sümüklü tecrübesiz kızları yönetici asistanı yapmışlar 2 mağazadan moneylerle içecek alamadım satışı az mağazadan aldım gelip karşına dikiliyor
ya bu kadar kart kimin adına diye...buyur burdan yak 15-20 parça ürün toplu satışa giriyormuş güya bunlara yazı gelmiş verirlerse işten atılırlarmış böyle tip çok izmir migroslarında ama vız gelir onlar
yolcu biz hancıyız çoğu kısa zamanda defolup gidiyor iyiside var,

lusnika:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyarın tıkla kazan tamek armut suyu,ketçap,venexia dondurma indirimlerininde son günü,

--- Alıntı sonu ---

Bazı indirim oranları yüklenmedi ki

--- Alıntı sonu ---
yüklenmedi derken hangi üründen bahsediyorsunuz ben çoğunu aldım,

--- Alıntı sonu ---

Ketçap %75 ve venexia %50 yüklenmedi lipton 100 75 vardı o da yüklenmedi

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git