Kampanyalar > Biten Kampanyalar
Migros - Gördüklerinize İnanın(Sabit Konu)
klewx:
dün normalde 35 liraya satılan axe 3 lü seti 50 tl alışverişte 7 liraya verdiler moneyvisayla % 10
indirimle 2.90 a verilen ırmak 1 kg küp şekerin bile 10 money vermesi çok ilginç resmen zararına
9 paket şekere 26 lira ödenip 10 money alınıyor kg fiyatı 1.80 civarına geliyor üste hediye
ürün bugün ve yarın 700 gr.pınar kaşar ve ya persil jel 50 tl alışverişe yine 7 tl,
hutti:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapindün normalde 35 liraya satılan axe 3 lü seti 50 tl alışverişte 7 liraya verdiler moneyvisayla % 10
indirimle 2.90 a verilen ırmak 1 kg küp şekerin bile 10 money vermesi çok ilginç resmen zararına
9 paket şekere 26 lira ödenip 10 money alınıyor kg fiyatı 1.80 civarına geliyor üste hediye
ürün bugün ve yarın 700 gr.pınar kaşar ve ya persil jel 50 tl alışverişe yine 7 tl,
--- Alıntı sonu ---
ırmak seker bugun mu 10 money veriyor?
klewx:
Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapindün normalde 35 liraya satılan axe 3 lü seti 50 tl alışverişte 7 liraya verdiler moneyvisayla % 10
--- Alıntı sonu ---
ırmak seker bugun mu 10 money veriyor?
--- Alıntı sonu ---
insert dönemi boyunca geçerli çarşamba son ırmağın tercih sebebi olması % 10 money
visa indirimi olması 3.25 normal fiyatı 2.90 moneyvisa fiyatı,
klewx:
yaz gönderisi başladı malesef herkese gönderilmiyor migrosclub un takdiri normalde her
kart sahibine bu hak verilmeli ama vermiyorlar bana 1 zarf geldi şimdilik 15-20 üründe
% 15-50 arası indirim ve 100 tl alışverişte geçerli 10 tl indirim kuponu var,
daha ramazanın ilk haftasındayız bazı migroslarda bereket paketi bitti ve sevkiyat belli değil
moneyvisa yada % 10 indirim 10 pakete kadarmış sineye çekip money puanla berekete asılmaya
devam ediyorum bereket muazzam kazandıran bir paket alternatifi yok,
sanko86:
Kayit olun veya giris yapinyaz gönderisi başladı malesef herkese gönderilmiyor migrosclub un takdiri normalde her
kart sahibine bu hak verilmeli ama vermiyorlar bana 1 zarf geldi şimdilik 15-20 üründe
% 15-50 arası indirim ve 100 tl alışverişte geçerli 10 tl indirim kuponu var,
daha ramazanın ilk haftasındayız bazı migroslarda bereket paketi bitti ve sevkiyat belli değil
moneyvisa yada % 10 indirim 10 pakete kadarmış sineye çekip money puanla berekete asılmaya
devam ediyorum bereket muazzam kazandıran bir paket alternatifi yok,
--- Alıntı sonu ---
Gönderici kim ve telefon varmı ? banada gelecekmiş ama nedense her seferinde kaynıyor arada.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git