Kampanyalar > Biten Kampanyalar
Migros - Gördüklerinize İnanın(Sabit Konu)
klewx:
migros 850 gr.çam balı 11.95 money kampanyasına kartını tanımlatanlara 25 tl bal
krem çikolata,fıstık ezmesi,helva v.s alışverişinde 10 money indirme şansı,
kyigit:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinmigros 850 gr.çam balı 11.95 money kampanyasına kartını tanımlatanlara 25 tl bal
--- Alıntı sonu ---
bende 12,95 görünüyor çam balı.. geçen gün nutellayla birleştirip almıştım bidaha alıcam da sizde sanalmarket fiyatı mı 11,95?
klewx:
Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinmigros 850 gr.çam balı 11.95 money kampanyasına kartını tanımlatanlara 25 tl bal
--- Alıntı sonu ---
bende 12,95 görünüyor çam balı.. geçen gün nutellayla birleştirip almıştım bidaha alıcam da sizde sanalmarket fiyatı mı 11,95?
--- Alıntı sonu ---
evet sanal markette m.çiçek balı 12.95 çam 11.95 pazar günü babalar günü gördüğüne
inan var axe ucuz verilecek hangi ürünü bilmiyorum,
kyigit:
--- Alıntı sonu ---
--- Alıntı sonu ---
evet sanal markette m.çiçek balı 12.95 çam 11.95 pazar günü babalar günü gördüğüne
inan var axe ucuz verilecek hangi ürünü bilmiyorum,
--- Alıntı sonu ---
bende çiçek te öam da 12,95.. semt farkı var demek ki.. babalar günü gör inanları dışında olmıycak sanırım.. ben pirince yetişmiştim bi tek.. sızma yağ olsa diye bekletmiştim bir siparişimi ama olmayacak belli ki
klewx:
20 haziran da migros ve tansaşta 50 tl alışverişte maberra gömlek+cüzdan+kemer seti
ve ya ıthınk 2200 mah powerbank taşınabilir şarj cihazı 7 tl haftasonu boyunca tüm sıvı
bulaşık deterjanlarında % 40 indirim,
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git