Kampanyalar > Biten Kampanyalar

Migros - Gördüklerinize İnanın(Sabit Konu)

<< < (59/176) > >>

eyefive:
şimdi bu 15 liralık piliç hindi alımına 5 money veriyorlar ya. indirim hemen düşmüyor değilmi.ürünü alıyorsun sonra 5 money yükleniyor değilmi ? kek gofret aldığımda 10 liraya 3 lira indirdi.o money değil indirimdi değilmi.çünkü piliç aldım 25 liraya 5 lira money düşmedide  :D

hicazfasli:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinşimdi bu 15 liralık piliç hindi alımına 5 money veriyorlar ya. indirim hemen düşmüyor değilmi.ürünü alıyorsun sonra 5 money yükleniyor değilmi ? kek gofret aldığımda 10 liraya 3 lira indirdi.o money değil indirimdi değilmi.çünkü piliç aldım 25 liraya 5 lira money düşmedide  :D

--- Alıntı sonu ---

2 gün için alışveriş yaptığınız money kartınıza 5 money yüklenmesi gerekiyor.

eyefive:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinşimdi bu 15 liralık piliç hindi alımına 5 money veriyorlar ya. indirim hemen düşmüyor değilmi.ürünü alıyorsun sonra 5 money yükleniyor değilmi ? kek gofret aldığımda 10 liraya 3 lira indirdi.o money değil indirimdi değilmi.çünkü piliç aldım 25 liraya 5 lira money düşmedide  :D

--- Alıntı sonu ---

2 gün için alışveriş yaptığınız money kartınıza 5 money yüklenmesi gerekiyor.

--- Alıntı sonu ---

iyi bende geri bıraktım sistemde sorun var sandım.boş yere müşteri hizmetlerini arayacaktım  :D

sahaneyedili:
el cilt vücüt parfüm kozmetiklerinde % 50 indirim var 14 şubata kadar devam sanırım

bence en iyi indirimleri bu okuyor

klewx:
bak kazan kiosk kampanyasında kartlarda genelde 7 lira süte 2 tl indirim verilmiş
sek 1 lt de ekstra 0.5 money veriyor sonrasında 21 lira deterjan alımına 6 money
veren kampanya çıkıyor...

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git