Kampanyalar > Biten Kampanyalar
Migros - Gördüklerinize İnanın(Sabit Konu)
eyefive:
şimdi bu 15 liralık piliç hindi alımına 5 money veriyorlar ya. indirim hemen düşmüyor değilmi.ürünü alıyorsun sonra 5 money yükleniyor değilmi ? kek gofret aldığımda 10 liraya 3 lira indirdi.o money değil indirimdi değilmi.çünkü piliç aldım 25 liraya 5 lira money düşmedide :D
hicazfasli:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinşimdi bu 15 liralık piliç hindi alımına 5 money veriyorlar ya. indirim hemen düşmüyor değilmi.ürünü alıyorsun sonra 5 money yükleniyor değilmi ? kek gofret aldığımda 10 liraya 3 lira indirdi.o money değil indirimdi değilmi.çünkü piliç aldım 25 liraya 5 lira money düşmedide :D
--- Alıntı sonu ---
2 gün için alışveriş yaptığınız money kartınıza 5 money yüklenmesi gerekiyor.
eyefive:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinşimdi bu 15 liralık piliç hindi alımına 5 money veriyorlar ya. indirim hemen düşmüyor değilmi.ürünü alıyorsun sonra 5 money yükleniyor değilmi ? kek gofret aldığımda 10 liraya 3 lira indirdi.o money değil indirimdi değilmi.çünkü piliç aldım 25 liraya 5 lira money düşmedide :D
--- Alıntı sonu ---
2 gün için alışveriş yaptığınız money kartınıza 5 money yüklenmesi gerekiyor.
--- Alıntı sonu ---
iyi bende geri bıraktım sistemde sorun var sandım.boş yere müşteri hizmetlerini arayacaktım :D
sahaneyedili:
el cilt vücüt parfüm kozmetiklerinde % 50 indirim var 14 şubata kadar devam sanırım
bence en iyi indirimleri bu okuyor
klewx:
bak kazan kiosk kampanyasında kartlarda genelde 7 lira süte 2 tl indirim verilmiş
sek 1 lt de ekstra 0.5 money veriyor sonrasında 21 lira deterjan alımına 6 money
veren kampanya çıkıyor...
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git