Kampanyalar > Biten Kampanyalar

Migros - Gördüklerinize İnanın(Sabit Konu)

<< < (58/176) > >>

klewx:
migros,tansasta moneyclub kartla 5818 e MONEY yazıp sms kaydı olusturup 30 tl tüm ayakkabı
semsiye,gıyım,ev tekstılı,battaniye,aksesuar,iç giyim,havlu,ev terliği,çorap alımına tek seferde
en fazla 10 kart başına en fazla 20 money aynı kayıtla 25 tl paketlı peynır urunlerı alımınada 5 money,
ilk basta cazip görünmesede kıosk,yılbası ındırımlerı olan urunlerle bırlesıp cok cazıp hale gelebılecek
bır kampanya ve moneyvısaya yuzde 40 ındırımlerlede bırlesen durumlar var,
moneyclub kartı cep telı aktıf olmayan dıkkat etsın zira kampanyadan yararlanamaz aynı kartla
kayıtlı cep no dan kayıt yapılabılır sadece,

klewx:
20 ocağa kadar kıosk kampanyası var tek urun yazdık ama değilmiş daha farklı bır durum var,
10 lira cıkolata urunlerı alımına 2.5 money,20 lıra meyve sebze alımına anında 5 tl ındırım
5 lıra bıskuvı alımına 1.5 money,6 tl uht sut alımına 2 money,15 tl meyve sebze alımına 3 money
30 tl kırmızı et alımına 6 money,10 tl recel alımına 3 money veren ve her alısverısten sonra
yenı bır urunle devam eden bır  sıstem var cıkolata olarak cokonat 5 lı 3.15 uygun sut alırkende
sek 1 lıtre extra 0.50 money verıyor urun basına,

sahaneyedili:
salla kazandan 1 litre ice tea vardıya bu ay sonuna kadar
sanal marketten baktım 1 litre lipton ice tea yok, hep 1,5 litre pet diyor

1 litre pet bulup alan var mı migrostan

nesliyaren:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsalla kazandan 1 litre ice tea vardıya bu ay sonuna kadar
sanal marketten baktım 1 litre lipton ice tea yok, hep 1,5 litre pet diyor

1 litre pet bulup alan var mı migrostan

--- Alıntı sonu ---

Ben 1 lt aldım, üstelik yanında plastik saklama kabı vardı, normalde plastik kullanmam ama okula beslenme çantasına iyi ooluyor

klewx:
yeni bak kazan kiosk kampanyası başladı bu seferkinde 10 tl alkolsüz içecek alımına 4 tl
indirim var çoğu karta birde 12 tl kahve çay ürünü alanlara 4 money yükleniyor ilk hedef
kampanyasını alana yeni bir kampanya yükleniyor,bugün benim 2 kartıma 10 üründe % 25-50
indirim sağlayan e-mail kampanyasıda geldi kısaca migros fırsat sunan bir firma,

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git