Şehir sayısı 87 olsa bile bunu saklamaları , 24 diye açıklamaları daha doğru olur bence.
şehit sayısı gerçekten açıkladıklarından daha fazla saklasınlar bakalım daha lanet olsunn
şehit sayısı gerçekten açıkladıklarından daha fazla saklasınlar bakalım daha lanet olsunn
Operasyon bölgesinde mayın patladı: Bir şehit Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
''Çukurca Jandarma Karakolu 0438 511 28 21 arayin hallerini hatırlarını sorun, çok mutlu oluyorlar.. Askerlerimize destek olun..''
bence arayıp telefonları meşgul etmeyin bugün. orada askerlik yapanların aileleri telefon meşgul oldugu için evlatlarına ulaşamayıp merakta kalacaklar.
Şehit sayısı 145 olmuş. 
Saklarlar tabii.Başbakan boşuna acilen medya ile toplantı yapmadı tabiki. !!!!!
kocaelili şehir hüseyin güldal nişanlısı netten arkadaşımdı askerden sonra evleniceklerdi

Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin dün akşamdan beri hep gözümün önüne geliyor tüm şehitlerimizin ve şehit ailelerinin başı sağolsun.geride kalanlara Allah güç kuvvet sabır versin
benim eşim eski astsubay bugün ona sordum saklanabilirmi diye ve inanmak istemedim ama su zamana kadar bircogu saklandı zaten dedi yani sayı kimbilir kac ve bizi enayi yerine koyup onları bile söylemiyorlar hükümetin devlet adamlarının askeri üstlerin keyifleri yerinde onlara onların evlatlarına birşey olmuyor nasılsa biz uyumaya devam
Şehir sayısı 87 olsa bile bunu saklamaları , 24 diye açıklamaları daha doğru olur bence.
Evet bencede aaa iyi iyi azmış diye rahat rahat hayatımıza devam ederiz.
Uyutulmayı seven bir toplum olduk ne güzel...Hayal dünyasında yaşayalım..
Doğuda tavşanlar geyikler kuşlar böcekler mutluluk içerisinde bir hayat sürüyor..Hatta uslu çocuk olursak şirinleri bile görebiliriz .