Kampanyalar > Biten Kampanyalar

bu da benim kampanya'm ;)

<< < (14/17) > >>

memoli444:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinadavapuru   18                                  a.sena.a       24

cemrem       19                                        glmcn       22

sibonbolivar    6                                   tılsım            41

emrederki     25                                     ezel59       38

lemonyak      15                                  balpötüşü      29

araZ87      42                                        ceymir       37

ѕтуℓє_кσℓєяα     20                         meltem2780    41

araZ87  ARKADAŞIM  TEBRİKLER 42  puan almışsın ve  kontürü  kazandın   tılsım  ve  meltem2780 41  puan la  2.  oldu  araZ87  OPARATÖR yazarsan  sevinirim özel mesaj  ile  şifreni göndereceğim tekrar  tebriklerrr :) :) :)

--- Alıntı sonu ---

ya  arkadaşlar   araZ87  gören  varmııı :D :D  hala  yok  piyasada özel  mesajda  çekip  bildirdimmm  ama  dönmediii  yok  kontürüm  bitiyor  şeytana  uyup  ben  yükleyecem  ayıp  olacakkk :D ;D :D ;D

emk87:
2 gun daha cevap vermezse aramızda bölüşelim memoli :P

memoli444:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin2 gun daha cevap vermezse aramızda bölüşelim memoli :P

--- Alıntı sonu ---
iyi  fikirrr  :D :D :D acaba  bizimmde  hayaatımzda  böyle  kazanıpta  haberimiz  olmadığı ve  almadığız  hediyeler  oldumu  onu  merak ettim  şimdiiii :) :)

araZ87:
okul döneminin yoğunluğundan nete bakamadım :))) mesajınızı bugün gördüm çok şaşırdım :))
teşekkürler kontür hakkımda bitmişti tam zamanında süper oldu bugün süprizlerle dolu bir gün sanırım benim için
sabah dermıokil numunelerim geldi simdide maille kontür kazandığımı öğrendim :))
şanslı günümdeyim demekki

memoli444:
özel mesaj ile  şifresini  gönderdim iyi günlerde  kullanın  ;)

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git