Kampanyalar > Biten Kampanyalar

bu da benim kampanya'm ;)

<< < (13/17) > >>

memoli444:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinçekilişlemi belirliycen yoksa en güzel sözemi vercen???

--- Alıntı sonu ---
bu  forum ile  alakası  olmaya 3 'ü  kız  3'  erkek 6  kişilik  juri  arkadaşlarım  var sizin  gönderdiğiniz  ilk  mesajları  yazdım  bir    kağıda  onlar  okuyup puan  verece  puanlamaya  göre  en  yüksek puanı  alana kontürüde  alacak  :)

--- Alıntı sonu ---
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintebrikler puanlamayı nasıl yaptınız efem :):)):)

--- Alıntı sonu ---

adavapuru:
hımm :) gözümden kaçmış iyi kampanya başka sefere daha büyük ödüller isteriz :):):):)

balpötüşü:
tebrikler:)

memoli444:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinadavapuru   18                                  a.sena.a       24

cemrem       19                                        glmcn       22

sibonbolivar    6                                   tılsım            41

emrederki     25                                     ezel59       38

lemonyak      15                                  balpötüşü      29

araZ87      42                                        ceymir       37

ѕтуℓє_кσℓєяα     20                         meltem2780    41

araZ87  ARKADAŞIM  TEBRİKLER 42  puan almışsın ve  kontürü  kazandın   tılsım  ve  meltem2780 41  puan la  2.  oldu  araZ87  OPARATÖR yazarsan  sevinirim özel mesaj  ile  şifreni göndereceğim tekrar  tebriklerrr :) :) :)

--- Alıntı sonu ---

harbiden  zevkli  bişeyyyy  yaaa  ama benim  favorim  kazanamadı  ona  üzüldüm  meltem2780  ki  hoşuma  gitmişti  ama  bu  jurilerde  iş  yok  :D :D bir  daha ki  kampanyaya  başka   juri  ayarlayacağım

adavapuru:
müsadenizle biten kampanyaya taşıyabilirmiyim :)başka kampanyalarda görüşenedek hoşçakalınız :)

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git