Kampanyalar > Biten Kampanyalar
bu da benim kampanya'm ;)
glmcn:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinhayırdır memoli bu mesajlardan beğendiğini kullanacanmı yoksa ;D Bak telif hakkı var dikkat et ;D
--- Alıntı sonu ---
zaman değişti artık şimdi kızların bu laflar ile kanmıyorr :D gün geçtikçe işimiz zorlaşıyorrr :D ama gerçekten çok güzel şeyler çıkıyor ortayaaa :)
--- Alıntı sonu ---
bi benim gibiler kanıo desene o zaman :D bana eski sevgilim sölemişti yazdıklarımı. eee kazanırsak ona yollarız kntrü :P
ezel59:
aman ha lemonyak'ın şiiri okurken "İliklerime işleyerek esiyorsun" mısrasında şaşırma rezil olursun.. ;D ;D
hako65:
--- Alıntı ---aman ha lemonyak'ın şiiri okurken "İliklerime işleyerek esiyorsun" mısrasında şaşırma rezil olursun..
--- Alıntı sonu ---
alemsin dostum gülmekten gözümden yaş geldi ;D ;D ;D ;D
ezel59:
bende gayet romantizmin doruklarında okurken o mısrada şeytan dürttü napam.. ;D ;D
ceymir:
"Hiç şiir okumamış bir adama şiirler yazdıran da sen, sayfa sayfa mektuplarda. Sağnak yağmurun, kartopu oynamanın keyfini bilmeyecektim sen olmasaydın. Karadeniz'den Ege'ye sevdalar taşırken yüreğim vagon vagon, bilmeyecekti gönlüm sevdayı; seni tanımasaydı gözlerim. Bilirim ki her şeyi çürütür de bir sevgiyi çürütmez toprak ana. İşte bu yüzdendir bir avuç yürekte bu koca sevda"
Tamamen eşimin yazısıdır. ;)
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git