Kampanyalar > Biten Kampanyalar

bu da benim kampanya'm ;)

<< < (8/17) > >>

glmcn:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhayırdır memoli bu mesajlardan beğendiğini kullanacanmı yoksa ;D Bak telif hakkı var dikkat et ;D

--- Alıntı sonu ---

zaman  değişti  artık şimdi  kızların bu  laflar  ile  kanmıyorr  :D gün  geçtikçe  işimiz  zorlaşıyorrr  :D ama  gerçekten  çok  güzel  şeyler  çıkıyor  ortayaaa :)

--- Alıntı sonu ---

bi benim gibiler kanıo desene o zaman :D bana eski sevgilim sölemişti yazdıklarımı. eee kazanırsak ona yollarız kntrü :P

ezel59:
aman ha lemonyak'ın şiiri okurken "İliklerime işleyerek esiyorsun" mısrasında şaşırma rezil olursun.. ;D ;D

hako65:

--- Alıntı ---aman ha lemonyak'ın şiiri okurken "İliklerime işleyerek esiyorsun" mısrasında şaşırma rezil olursun..
--- Alıntı sonu ---

alemsin dostum gülmekten gözümden yaş geldi ;D ;D ;D ;D

ezel59:
bende gayet romantizmin doruklarında okurken o mısrada şeytan dürttü napam.. ;D ;D

ceymir:
"Hiç şiir okumamış bir adama şiirler yazdıran da sen, sayfa sayfa mektuplarda. Sağnak yağmurun, kartopu oynamanın keyfini bilmeyecektim sen olmasaydın. Karadeniz'den Ege'ye sevdalar taşırken yüreğim vagon vagon, bilmeyecekti gönlüm sevdayı; seni tanımasaydı gözlerim. Bilirim ki her şeyi çürütür de bir sevgiyi çürütmez toprak ana. İşte bu yüzdendir bir avuç yürekte bu koca sevda"

Tamamen eşimin yazısıdır. ;)

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git