Kampanyalar > Biten Kampanyalar
bu da benim kampanya'm ;)
memoli444:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinhayırdır memoli bu mesajlardan beğendiğini kullanacanmı yoksa ;D Bak telif hakkı var dikkat et ;D
--- Alıntı sonu ---
zaman değişti artık şimdi kızların bu laflar ile kanmıyorr :D gün geçtikçe işimiz zorlaşıyorrr :D ama gerçekten çok güzel şeyler çıkıyor ortayaaa :)
adavapuru:
seni seviyorum çünkü hergün kampanyada açılan şasnını arada hergün ikimize hediye kazanıyorum şans getirdin bana :):):):) yaz gönder :)
memoli444:
kontür işini ayarladım turkcell , vadafon ,avea hiç farketmez haksızlık olmasın diye kazananı ben belirlemiyeceğim takıldığım cafeden bu forum ile alakası olmayan 3 kız 3 erkek 6 juri ayarladım ve herkesin gönderdiği ilk gönderilen mesajı yazıyorum ( lemonyak'ın hariç onun çıktısını aldım) puanlamayı onlar yapacak .eğer noter huzurunda isterseniz komşumuz ahmet abi 13. noterde güvenlik görevlisi akşama onuda ayrlarım o da noter sayılır :) onun önünde yaparızzz :) :)
adavapuru:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinkontür işini ayarladım turkcell , vadafon ,avea hiç farketmez haksızlık olmasın diye kazananı ben belirlemiyeceğim takıldığım cafeden bu forum ile alakası olmayan 3 kız 3 erkek 6 juri ayarladım ve herkesin gönderdiği ilk gönderilen mesajı yazıyorum ( lemonyak'ın hariç onun çıktısını aldım) puanlamayı onlar yapacak .eğer noter huzurunda isterseniz komşumuz ahmet abi 13. noterde güvenlik görevlisi akşama onuda ayrlarım o da noter sayılır :) onun önünde yaparızzz :) :)
--- Alıntı sonu ---
nerden çıktı böyle bir yarışma peki :)
memoli444:
ne bileyim yaaa içimden geldi isteyen katılır isteyen katılmaz zorlama yok bizde :) evde başka bir şey ararken 100 kontür buldum açılmammış ama bizde şimdi avea yok benimde aklıma böyle bişey gelddiiiii
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git