Kampanyalar > Biten Kampanyalar

bu da benim kampanya'm ;)

<< < (7/17) > >>

memoli444:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhayırdır memoli bu mesajlardan beğendiğini kullanacanmı yoksa ;D Bak telif hakkı var dikkat et ;D

--- Alıntı sonu ---

zaman  değişti  artık şimdi  kızların bu  laflar  ile  kanmıyorr  :D gün  geçtikçe  işimiz  zorlaşıyorrr  :D ama  gerçekten  çok  güzel  şeyler  çıkıyor  ortayaaa :)

adavapuru:
seni seviyorum çünkü hergün kampanyada açılan şasnını arada hergün ikimize hediye kazanıyorum şans getirdin bana :):):):) yaz gönder :)

memoli444:
kontür  işini  ayarladım turkcell , vadafon ,avea  hiç  farketmez haksızlık olmasın diye  kazananı  ben belirlemiyeceğim takıldığım  cafeden  bu  forum ile alakası  olmayan 3  kız 3  erkek  6  juri  ayarladım  ve herkesin  gönderdiği ilk gönderilen mesajı  yazıyorum ( lemonyak'ın  hariç onun  çıktısını  aldım) puanlamayı  onlar  yapacak .eğer  noter  huzurunda isterseniz  komşumuz  ahmet  abi 13.  noterde  güvenlik  görevlisi  akşama  onuda  ayrlarım o da noter  sayılır  :) onun  önünde  yaparızzz  :) :)

adavapuru:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkontür  işini  ayarladım turkcell , vadafon ,avea  hiç  farketmez haksızlık olmasın diye  kazananı  ben belirlemiyeceğim takıldığım  cafeden  bu  forum ile alakası  olmayan 3  kız 3  erkek  6  juri  ayarladım  ve herkesin  gönderdiği ilk gönderilen mesajı  yazıyorum ( lemonyak'ın  hariç onun  çıktısını  aldım) puanlamayı  onlar  yapacak .eğer  noter  huzurunda isterseniz  komşumuz  ahmet  abi 13.  noterde  güvenlik  görevlisi  akşama  onuda  ayrlarım o da noter  sayılır  :) onun  önünde  yaparızzz  :) :)

--- Alıntı sonu ---
nerden çıktı böyle bir yarışma peki :)

memoli444:
ne  bileyim  yaaa  içimden   geldi isteyen  katılır  isteyen  katılmaz zorlama yok  bizde  :)  evde  başka  bir  şey ararken 100  kontür  buldum  açılmammış   ama  bizde  şimdi  avea  yok benimde  aklıma   böyle  bişey  gelddiiiii

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git