30 liralık alışveriş yanında 1 adet 720 ml yumoş extra hediyesi var normalde.Dün migrostan 31.60 liralık yumoş aldım.Yanında da 720 ml lik yumoş extra aldım ancak maalesef hediyesini görmedi bende kıllandım ve yumoşları almadım.
Süre kısa almadan edemem alıcam ama sanırım migros sorunlar yaşıyor..
30 liralık alışveriş yanında 1 adet 720 ml yumoş extra hediyesi var normalde.Dün migrostan 31.60 liralık yumoş aldım.Yanında da 720 ml lik yumoş extra aldım ancak maalesef hediyesini görmedi bende kıllandım ve yumoşları almadım.
Süre kısa almadan edemem alıcam ama sanırım migros sorunlar yaşıyor..
:S hiç bişey anlamadım

yumuş aldım kullandım yumoşları almadım Süre kısa almadan edemem alıcam..

anlamadım yardımcı olurmusunuz?
Yahu nelerden yazıyorum ben onları sorma

30 liralık bu ürünlerden almış olunca çekilişe katılınmış oluyor.30 liralık alınca ayrıca yanında 720 ml yumoş extra hediyesi var migrosun.Ancak dün ben gittim 30 liralık yumoş aldım.Yani kampanyaya katıldım.Ama yanında 720 ml olan yumoş hediyesi ni maalesef hediye indirimi yapmadı dediler.Bende ürünleri iade ettim.Çünkü anladımki sistemde sorun var yine.
Sözün özü ben bu kampanyaya katılıcam.Ancak şu adna migrosta sorun var diye bekliyceğim katılmak için.
eşiniz ne diyor bu kadar yumoşu almanıza
Ben hala nescafe alıyorum.. Sonuçlar açıklanınca çıkarsa iyi olucak ama olmazsa napalım diyip yudumluycaz..
Migrosta 25TL ve üzeri alışverişlerde 1 paket disney sihirli kart hediye ediliyor. Bu kampanyaya katılırken kartları da eklemeyi unutmayın
Geçen gün migrosta içim ürünlerinden yaptığım 2. alışverişe şifre gelmedi, birde buradaki yorumları okuyunca migrosun bilgisayar sisteminde bir problemmi var diye düşünmeye başladım hani aklıma bazı kişilerin o sistemide facebook'taki beğenili gibi ayarlamadığı gelmiyor değil...