Kesinlikle Sony VAİO öneririm.
bence Dell de çok iyi bi düşünün derim benim ki Dell.. şu an mevta olsada

çok uzun süre açık olduğu halde ısınma çok nadir oluyor.. oğlum ekranını patlatana kadar hiç bir sorunla da karşılaşmadım
HP G61 kullanıyorum. çok memnunum.
HP G62 kullanıyorum. 4 aylık cihaz asla tavsiye etmem. hp den uzak dur. Sony al kafan rahat olsun. maddiyata göre tabi bu işler.
bnmde acer memnunum bayaa 
arkadaslarımın hp coook ses cıkarıo ve memnun deillerdi
önceki cihazım acer di. ısınma sıfırdı. bu hp de soğutucu+küçük vantilatörüm var ikisi ancak normal seviyede tutuyor sıcaklığı. hp çok şık ama kullanımı çok hoş değil bence.
HP G62 kullanıyorum. 4 aylık cihaz asla tavsiye etmem. hp den uzak dur. Sony al kafan rahat olsun. maddiyata göre tabi bu işler.
neredeyse senesi olacak hala birşey olmadı maşallah. kulanmayla alakalı olsa gerek
toshiba yada dell al derim bence çok güzel apple da unutma
hayallerimde Sony Vaio var

çıksa ya biyerlerden
Ben Casper kullanıyorum. Aynı konfigürasyona sahip yabancı markalardan 200-300 dolar daha ucuza satılıyor çünkü. Türk markalarını kötüleyenler genelde yabancı kompleksine sahip insanlar. 2 yıldır kullanıyorum. Şu ana kadar bir kere sorunla karşılaştım. Onda da teknik serviste 1 günde hallettiler.
Bundan önceki HP'yi hiç sorma. Teknik servisle kanka olmuştum. Ondan önceki LG marka notebooku LG hatalı ürettiğini kabul etmek zorunda kaldı. Çek iadesi aldım.
Son olarak kış geliyor. Evde kombiniz yoksa HP tavsiye ederim. Bir tanesi bütün evi ısıtabilecek kapasitede.
aslında benım hayallerımde Apple var...ah ahhhhhh Apple...