6 senelik internet hayatımın en güzel 1 senesiydi. Yardım ve yataklık yapan herkese çok teşekkür ederim daha nice seneleri burada geçiririz hep birlikte inşallah
Bugün itibariyle forumda birinci yılımı doldurmuş bulunmaktayım. Uzun uzun yazı yazamamda okuyamamda6 senelik internet hayatımın en güzel 1 senesiydi. Yardım ve yataklık yapan herkese çok teşekkür ederim daha nice seneleri burada geçiririz hep birlikte inşallah
nice yıllara..
Bugün itibariyle forumda birinci yılımı doldurmuş bulunmaktayım. Uzun uzun yazı yazamamda okuyamamda6 senelik internet hayatımın en güzel 1 senesiydi. Yardım ve yataklık yapan herkese çok teşekkür ederim daha nice seneleri burada geçiririz hep birlikte inşallah

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBugün itibariyle forumda birinci yılımı doldurmuş bulunmaktayım. Uzun uzun yazı yazamamda okuyamamda6 senelik internet hayatımın en güzel 1 senesiydi. Yardım ve yataklık yapan herkese çok teşekkür ederim daha nice seneleri burada geçiririz hep birlikte inşallah
o cumle ne yaw ehuehu yardım ve yataklık eden...tutuklusun dın dın dın![]()
![]()
espırı bır yana darısı bana ınsallah esracım...benım de 5.ayım bıtıyor 6.cıya gırdım![]()
bu arada hediyeler haricinde çok güzel dostluklar da kazandım yanımda olan herkesede teşekkür ederim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBugün itibariyle forumda birinci yılımı doldurmuş bulunmaktayım. Uzun uzun yazı yazamamda okuyamamda6 senelik internet hayatımın en güzel 1 senesiydi. Yardım ve yataklık yapan herkese çok teşekkür ederim daha nice seneleri burada geçiririz hep birlikte inşallah
o cumle ne yaw ehuehu yardım ve yataklık eden...tutuklusun dın dın dın![]()
![]()
espırı bır yana darısı bana ınsallah esracım...benım de 5.ayım bıtıyor 6.cıya gırdım![]()
kardelen2220, benden bir gün büyüksün![]()

cok sıcak da su an oda ve karanlık kafamı dagıtıyorum
:D
Hoşgeldin kanatsız melek aramıza..Yıllar da geçse düşse de takvim yaprakları yaşanılan anılarla güzel hatırlanacaksın...
ancak burası da iyi hoşgeldin diycem de uzun zamandır burdaydık zaten kader arkadaşım