teşekkürler @devrim1986, selamını söyleriz...
Arkadaşlar merhaba. Kusura bakmayın çalıştığımdan kaynaklı her zaman bağlantı kuramıyorum.
Alışveriş yaptığım arkadaşlara teşekkür ederim. Karşılıklı güven ve sıkı pazarlık iki taraf içinde kazanç sağlıyor.
Açma Halkası sorunu yaşamıyorum. Açma halkası isteklerinizi Anlaşmalı olduğum MNG ile 2-3 TL ye tarafınıza gönderiyorum.
kislakci arkadaşım ben pmlere cevap veremiyroum mail adresi ile iletişime geçebilir miyiz? siz mail adresinizi bana özel mesaj olarak gönderirseniz iletişime geçebiliriz
210 puanım oldu ama almaya değer bir hediye bulamıyorum
36 puana 1 kapak kaldı,kola da içmiyorum k,yemek yediğim yerde garsonlar gelmeden kapak toplamaya çalışıyorum,bugün yakalandım,garson deli mi ne diye baktı, çok utandım,kitap indirimi için dedim,yine tuhaf baktı,anlatamadım kapanya var D&r dan kitap alıcam diye

yarın gidemem artık oraya

yok yok giderim,1 kapak için giderim
Arkadaşım ihtiyacların bitmez. sadece kitap değil hertürlü ürünü alabilirsin oradan. cafe gezmene gerek yok. orada vereceğin paranın çok azına birçok ürün alabilirsin. ihtiyaçlarını belirleyip mesaj at. yardımcı olayım
Arkadaşlar merhaba. Kusura bakmayın çalıştığımdan kaynaklı her zaman bağlantı kuramıyorum.
Alışveriş yaptığım arkadaşlara teşekkür ederim. Karşılıklı güven ve sıkı pazarlık iki taraf içinde kazanç sağlıyor.
Açma Halkası sorunu yaşamıyorum. Açma halkası isteklerinizi Anlaşmalı olduğum MNG ile 2-3 TL ye tarafınıza gönderiyorum.
arkadaşım banada özel mesaj ile mail adresini gönderebilirmisin mesaj atamıyorum bende
son kapağımı yine yemek yediğim yerden buldum,kitap siparişlerimi verdim.ilgilenenlere tekrar teşekkürler.kapak toplama derdim de bitti artık

herekese kolay gelsin
kislakci arkadaştan bir miktar kola kodu aldım.