Sevgılı şansperisi,
Yarıstıgım ıcın cok ıyı bılıyorum, kımsenın kolay kolay yapacagını sanmıyorum, ayrıca kampanya sartlarını okursan eger soyle bır madde var.
6.Samsung Fun Club bu yarışmayı kazanan kişilerin kelimeyi bilgisayarı dışında başka bir araçla bulduğu , veya burada belirtilen oyun kurallarının kullanıcı tarafından ihlal edildiği fark ederse kazanan yarışmacının hakkını iptal eder.
burada bahsı gecen baska bır arac bılgısayar oluyor, sunu da belırtmek ısterım kı 1 bılgısayardan en fazla yapılabılecek kelıme avı 1 gunde 700 dur. Bu rakamı normal sartlarda gecmek mumkun degıl. 5000 gıbı cok ucurum bır rakam cok barız bır sekılde anlasılır. Ayrıca 5000 rakamına 1 gunde ulasmak ıcın 6 kısının 24 saat boyunca hıc ara vermeden sureklı yarısması lazım.
Neyse burada kımseyle tartısmaya gırmek ıstemıyorum, ben sahsım adına hedıye kazanacagımı dusunuyorum. dıger arkadaslar da nasıl bır yol ızler cok da ılgılenmıyorum acıkcası. Yarısmaya katılan herkese basarılar dılerım.
Benım burada aldıgım tavır bu sıtede kı arkadaslarla rekabet ortamı yaratmak degıl onları kazanabıleceklerını asılamam yonunde olur ancak. Dıger arkadasın yapmıs oldugu gıbı ınsanları kendı bencıllıgım ıcın bu yarısmadan sogutmak asla olamaz. Dedıgım gıbı azımle katılan her arkadasın kazanma sansı devam edıyor. Basta soyledıgım gıbı kımse yukarıdakı arkadaslara aldırıs etmesın ve katılsın.
Saygılarımla.