Gönderen Konu: her gun 3 SAMSUNG pixon cep telefonu toplam 90 pixon hediye  (Okunma sayısı 26793 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı şansperisi

• Usta Kampanyacı
Ynt: her gun 3 SAMSUNG pixon cep telefonu toplam 90 pixon hediye
« Yanıtla #80 : 13 Nisan 2009, 20:00:00 »
hepsini biz alıcaz diyen arkadaş, cümlesinden anlaşıldığı üzere grupça katılıyorlar, yani sen tek başına 600 yapmışsın, onlar 10kişi birlikte yarışsalar rahat 5000 yapıyorlardır. onlar gibi 2grup daha olsa kimseye kalmaz zaten hediye.

Çevrimdışı Chayan

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #81 : 13 Nisan 2009, 20:42:59 »
Sevgılı şansperisi,

Yarıstıgım ıcın cok ıyı bılıyorum, kımsenın kolay kolay yapacagını sanmıyorum, ayrıca kampanya sartlarını okursan eger soyle bır madde var.

6.Samsung Fun Club bu yarışmayı kazanan kişilerin kelimeyi bilgisayarı dışında başka bir araçla bulduğu , veya burada belirtilen oyun kurallarının kullanıcı tarafından ihlal edildiği fark ederse kazanan yarışmacının hakkını iptal eder.

burada bahsı gecen baska bır arac bılgısayar oluyor, sunu da belırtmek ısterım kı 1 bılgısayardan en fazla yapılabılecek kelıme avı 1 gunde 700 dur. Bu rakamı normal sartlarda gecmek mumkun degıl. 5000 gıbı cok ucurum bır rakam cok barız bır sekılde anlasılır. Ayrıca 5000 rakamına 1 gunde ulasmak ıcın 6 kısının 24 saat boyunca hıc ara vermeden sureklı yarısması lazım.

Neyse burada kımseyle tartısmaya gırmek ıstemıyorum, ben sahsım adına hedıye kazanacagımı dusunuyorum. dıger arkadaslar da nasıl bır yol ızler cok da ılgılenmıyorum acıkcası. Yarısmaya katılan herkese basarılar dılerım.

Benım burada aldıgım tavır bu sıtede kı arkadaslarla rekabet ortamı yaratmak degıl onları kazanabıleceklerını asılamam yonunde olur ancak. Dıger arkadasın yapmıs oldugu gıbı ınsanları kendı bencıllıgım ıcın bu yarısmadan sogutmak asla olamaz. Dedıgım gıbı azımle katılan her arkadasın kazanma sansı devam edıyor. Basta soyledıgım gıbı kımse yukarıdakı arkadaslara aldırıs etmesın ve katılsın.

Saygılarımla.

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #82 : 13 Nisan 2009, 20:51:09 »
Sanırım hepsini biz alicaz lafi size ait değildi ama cevabi sizin vermeniz ilginç oldu....

Her kampanya başladiğinda bu tarz tabiki ekipler forum forum gezer ve su gun biz katılıyoruz çarpılmıyalım yada ben su gun 500 tane şifre göndericem diye heryere yazarlar bunuda hoş görmek lazım cunku katılırken kimse risk almak istemez ve kesinlikle kazanmak için ekipler elinden geleni yaparlar...

Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı midfielder7

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #83 : 13 Nisan 2009, 20:56:04 »
sıkmayın canınız her şey 18 mayısta belli olur inş hakedenler kazanır

Çevrimdışı sazgecit1985

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #84 : 13 Nisan 2009, 23:07:01 »
valla çayan çok diplımatik.tek tek ve açıklayıcı yazıyor herşeyi  :D

Çevrimdışı banban

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #85 : 15 Nisan 2009, 00:30:32 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
valla çayan çok diplımatik.tek tek ve açıklayıcı yazıyor herşeyi  :D

:D :D
HeDoNisT !!

Çevrimdışı semihsamsun

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #86 : 15 Nisan 2009, 11:47:49 »
şöyle bilgi vereyim

yarışma şartları

# Bu kampanya Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğünün 11/03/2009 tarihli B.07.1.MPİ.0.13.00.02-401.02.99-439-2400 Sayılı yazısı ile Milli Piyango Kapsamı dışında değerlendirilmiştir.

uyanık sanıyorlar kendilerini çakallar

Çevrimdışı Chayan

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #87 : 15 Nisan 2009, 14:15:40 »
son durum nedir arkadaslar sıteden kampanyaya benden baska katılan var mı?

Çevrimdışı Chayan

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #88 : 16 Nisan 2009, 17:20:35 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
şöyle bilgi vereyim

yarışma şartları

# Bu kampanya Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğünün 11/03/2009 tarihli B.07.1.MPİ.0.13.00.02-401.02.99-439-2400 Sayılı yazısı ile Milli Piyango Kapsamı dışında değerlendirilmiştir.

uyanık sanıyorlar kendilerini çakallar

Bu ne demek oluyor acaba? Bılen bırısı anlatırsa cok guzel olur, neden MPI kapsamı dısında degerlendırılıyor.Bazı yasal mevzuatlar olustugunda MPI kapsamı dısında degerlendırıldıgını duydum. Ornegın 45 ytl ve altı para odullu yarısma ve cekılıslerde ızın alman gerekmıyormus. Bu kampanya da neden bu sekılde bır uyarı teblıg edılmıs anlamadım. Bılen arkadaslar acıklarsa sevınırım.

Bu arada sanırım bızım sıteden fazla katılımcı olmadı galıba bu kampanyaya.

Çevrimdışı midfielder7

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #89 : 16 Nisan 2009, 17:22:58 »
sıkıcı olduğu için pek katılımcı yok ama yinede bilemem bende 215 tane yaptım 2. gün 11- 12 saatimi aldı sen 24 saat uğraşmıssın