Kazanan kişi: Paris Lauren

Tebrik ederiz.
Hem yorumlarınızı hem de reyhanla herşey sayfasına yazdığınız açıklayıcı not çok hoşumuza gitti...
demek ki çekiliş değilmiş.
sonuc aciklanmis
acikcasi uzuldum
hicbir blog kampanyasinda "yorumunuz guzel" diye hediye verilmez diye biliyorum cekilis yapilir.
eger boyle bir kosul varsa bastan belirtilirdi biz de ona gore yorum yapardik bosa vakit kaybetmis olmazdik.
Katılım şartları=
1-Blogumu sağ sütundaki izle butonuna basarak izlemeye alıyorsunuz.
2-www.facebook.com/KiplingTurkiye sayfasını beğenip ürünleri hakkında yorum bırakıyorsunuz.
3-Bu hediye etkinliğini blogunuz varsa blog sayfanızda,yoksa face sayfanızda yayınlayıp, linkleri buraya yorum olarak bırakıyorsunuz.
neyse kazanani tebrik ederim
tamamıyla katılıyorum zaten bu sayfa ne aman bu tarz kampanya yapsa olmadık kişilere ve yorumlara veriyor hediyeyi.katılmayacağım demiş ve bu defa nasılsa çekiliş olacak diye katılmıştım.yine şaşırtmadılar beni.helal olsun.boşuna vakit harcamışız katılmakla...madem aştan deselerdi katılmazdık hiç..
Çekiliş olmadıysa haksızlık var diye düşünüyorum açıkçası. Hiç hoş olmamış. Keşke katılmasaydım. Zaten uzunca bir dönem blog kampanyalarına bazı sebeplerden katılmadım. Yeni yeni katılmaya başlamıştım.
Arkadaşlar sizler böyle yazınca ben de üzülüyorum, ama pek çok blog kampanyasında sonucu firma belirlediyse kazananların isimleri belirtiliyor,video veya random görüntüsü olmuyor öyle değil mi?
sonuc aciklanmis
acikcasi uzuldum
hicbir blog kampanyasinda "yorumunuz guzel" diye hediye verilmez diye biliyorum cekilis yapilir.
eger boyle bir kosul varsa bastan belirtilirdi biz de ona gore yorum yapardik bosa vakit kaybetmis olmazdik.
Katılım şartları=
1-Blogumu sağ sütundaki izle butonuna basarak izlemeye alıyorsunuz.
2-www.facebook.com/KiplingTurkiye sayfasını beğenip ürünleri hakkında yorum bırakıyorsunuz.
3-Bu hediye etkinliğini blogunuz varsa blog sayfanızda,yoksa face sayfanızda yayınlayıp, linkleri buraya yorum olarak bırakıyorsunuz.
neyse kazanani tebrik ederim
bende katılıyorum size oysaki katılan herkes şartları yerine getirdi,çekiliş yapması lazımdı,yazıcam sayfalarına, kipling neymiş görmüş oldum hiçolmazsa :/
bend kiplingden başka bi blogdan kazandım ama yorumun sadece kampanya şartlarını içeriyordu
yorumlarınız beğenildi denmesi şartlardaki ürünlere yorum yapma sanırım arkadaşlar ben bi çok ürüne yorum yazmıştım ve onlar beğenilmiş mansiyon kazanmıştım
yani sonuçta firma seçiyor bi çok kampanyamızda firma çekiyor kazananı

yorum sayısına vs. inceliyorlar sanırım
belkide kendi adamı firmanın
ya bi cüzdan için niye kendi adamını secsn yok artık atla deve değil ya
kipling in secimleri zaten hep mantıksız oldu bu da onlardan biri olmus
ne bilim öyle aklıma geldi..
bugün katılım son mu başlıkta öyle yazıyor