Gönderen Konu: En Şanslı Kadın  (Okunma sayısı 2955 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı hitex

• Usta Kampanyacı
    • Gezginnerede
En Şanslı Kadın
« : 28 Haziran 2011, 17:10:16 »
İngiltere'de yaşayan 51 yaşındaki banka memuru Liz Denial, yarışmalardan kazandıklarıyla yaşıyor.

Son olarak 37 inch LCD TV, ev sinema sistemi, Kenya'da 5 yıldızlı tatil kazanan Liz Denial'ın şansı, geçtiğimiz Ekim ayında dönmüş. Liz Denial, o günden beri her gün ödül kazanıyor. Fibromiyalji rahatsızlığı nedeniyle işi bırakmak zorunda kalan Denial, o günden beri çeşitli yarışmalara katılıyor. 
Denial, büyük hediyelerin yanı sıra ufak tefek hediyeler de kazandığını belirterek, "Bu kadar şanslı olduğuma ben bile inanamıyorum. Kazandıklarımdan kullanmadıklarımı satıyorum" dedi.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Gezginnerede Güncel kültür sanat haberleri ücretsiz etkinlikleri yeni mekanları sizin icin paylasır. Sanattan hayattan haberiniz olsun.

Çevrimdışı cilekrecelii

• Hero Member
Ynt: En Şanslı Kadın
« Yanıtla #1 : 28 Haziran 2011, 17:12:47 »
vallah bu kazandıklarıyla haber olmuşsa gelsinler bizim foruma baksınlar diyorum :)

Çevrimdışı Smile

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 28 Haziran 2011, 17:16:51 »
bunlar daha diazemi duymadılar heralde :)

Çevrimdışı joyucel

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 28 Haziran 2011, 17:21:24 »
bunlar daha diazemi duymadılar heralde :)

duyursak mı ne yapsak :)
Yüce Allah herkese hayırlı kısmetler nasip etsin. Aç gözlülükten uzak etsin.

Çevrimdışı harunn0

• Usta Kampanyacı
  • ...
« Yanıtla #4 : 28 Haziran 2011, 17:22:37 »
yabancı ülkelerdedeiyi hediyeler veriyolarmış baksana birazda orayamı el atsak :)

bunlar neki bizim forumdakileri görmemiş bunlar bu arada fakeci felan olmasın kadın  :D :D :D ;) :D :D :D

hemen AA ı arıyorum bu haberi örnek gösteriyorum diazem i arayıp bulsunlar diyorum. günde 3 ıpad kazandı diye
...

Çevrimdışı meltem2780

• Usta Kampanyacı
  • prenseslerim
« Yanıtla #5 : 28 Haziran 2011, 17:27:43 »
ilahi harun bey güldürdünüz beni fakeci ha ay öldüm gülmekten sizin bazı yazıları okurken baya gülüyorum genelde yorumlarınızı takip ediyorum fanınızım yani geçende migrosta bi espiriniz vardı baya güldüm :) buarada herkese hayırlı kandiller
Tecrübe, bir insanın başından geçenler değil, başından geçenlerin bıraktığı izlerdir

Çevrimdışı Aequitas

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 28 Haziran 2011, 17:30:54 »
Ülkemizde de böyle bir Bayan var " Yeşil " soyadlı Avent den Airfryerdan sonra bugün FikriMühim den 800 tl lik Teknosa hediye çeki kazanmış. Artık bu isimi duyunca içim kalkyor . Bu kişinin sırrı ne acaba şans olmadığına artık eminim ??
Veritas = Aequitas

Çevrimdışı harunn0

• Usta Kampanyacı
  • ...
« Yanıtla #7 : 28 Haziran 2011, 17:31:36 »
ilahi harun bey güldürdünüz beni fakeci ha ay öldüm gülmekten sizin bazı yazıları okurken baya gülüyorum genelde yorumlarınızı takip ediyorum fanınızım yani geçende migrosta bi espiriniz vardı baya güldüm :) buarada herkese hayırlı kandiller

:D :D :D birilerini güldürdüysem ne mutlu bana inş. Allah da beni güldürür bu arada migrostaki espirim neydiki?
...

Çevrimdışı Marlboro

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #8 : 28 Haziran 2011, 17:33:01 »
bazı insanların işi gücü yok hep kampanya kovalıyorlar sabahtan akşama kadar biriside çıkıyor artık  ;)

Çevrimdışı meltem2780

• Usta Kampanyacı
  • prenseslerim
« Yanıtla #9 : 28 Haziran 2011, 17:39:22 »
bitane değil bikaçtaneydi biri bu harunbey

herkes nivea ya üfürük istiyo bende buna azıcık daha üfürcek yokmu rüzgar gülüme domestostan azıcık önde kalıyo Üzgün
Tecrübe, bir insanın başından geçenler değil, başından geçenlerin bıraktığı izlerdir