Diğer > Görüş ve Öneriler
Limitler
dersyolu:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinlimit ????
Anlayamadım ben?
--- Alıntı sonu ---
hazong 250 mesajı geçince acemiliği de atlayacaksın, deneyimli olacaksın mesela. bunlar limitler.
papatya89:
Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinyok artık kazandıklarına göre nası belrlensn değişk bi öneri olduuu :)
--- Alıntı sonu ---
ben üç aylık bir üyeyim ama yeri geliyor forum yollu kazandıklarım daha deneyimli bir üyenin üstünde oluyor. bu daha sıkı bir takipçi olduğumu göstermez mi?
--- Alıntı sonu ---
sadece sıkı takipcilikle alakalı degil bence sanslısında demektr
dersyolu:
Kayit olun veya giris yapinyok artık kazandıklarına göre nası belrlensn değişk bi öneri olduuu :)
--- Alıntı sonu ---
ben üç aylık bir üyeyim ama yeri geliyor forum yollu kazandıklarım daha deneyimli bir üyenin üstünde oluyor. bu daha sıkı bir takipçi olduğumu göstermez mi?
--- Alıntı sonu ---
sadece sıkı takipcilikle alakalı degil bence sanslısında demektr
--- Alıntı sonu ---
ya da sadece mesajlara bakılmasa da konulara bakılsa... açılan konu sayısına göre olsa?
papatya89:
tabi o da olablir ancak konu acmak isteyipte daha once acılmıs oldugu için acamayanlar var :)
dersyolu:
Kayit olun veya giris yapintabi o da olablir ancak konu acmak isteyipte daha once acılmıs oldugu için acamayanlar var :)
--- Alıntı sonu ---
o zaman da hızlı olmak gerekiyor işte.. ya ikili de ilerleyebilir. 50 konu açana veya 250 mesaj yazana tarzında..
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git