Diğer > Görüş ve Öneriler

Limitler

<< < (3/6) > >>

gülale:
Ne limiti? 3 konu açma dışında bir limit daha mı var  ;D

dersyolu:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinNe limiti? 3 konu açma dışında bir limit daha mı var  ;D

--- Alıntı sonu ---

gülale forumda farklı bölümler var, belirli mesaj sayısını geçince birisi aktif oluyor vs..

papatya89:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinNe limiti? 3 konu açma dışında bir limit daha mı var  ;D

--- Alıntı sonu ---
o destek için :)
limitten kastı msj limiti yazdıkca deneyimli usta fln olunuyo :)
tabi bunu burdan da belirtelm tesekkrler katıldım vs msj yazanların msjları tarafımızca silindiginden msj sayısı artmıyo bu yüzden okuyunca kmse msj sayısını arttrmaya calısmasın :D :D

papatya89:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinNe limiti? 3 konu açma dışında bir limit daha mı var  ;D

--- Alıntı sonu ---

gülale forumda farklı bölümler var, belirli mesaj sayısını geçince birisi aktif oluyor vs..

--- Alıntı sonu ---
Al-sat var bi baskada msj sayısına baglı bir bölümümüz yok

dersyolu:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinNe limiti? 3 konu açma dışında bir limit daha mı var  ;D

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---
Al-sat var bi baskada msj sayısına baglı bir bölümümüz yok

--- Alıntı sonu ---

sadece al-sat mı var, ben böyle baya tabaka falan düşünüyordum :D

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git