şimdi facebook hesabımna baktım ceyda öztopçu diye birinde şoyle bir mesaj gelmiş muhtemelen sahtekar.
Merhaba,
Ülker “Kekstra Soruyor” yarışmasına katılarak kazanmış olduğunuz ödülünüzü size ulaştırabilmemiz için bizimle adres ve telefon bilgilerinizi paylaşmanız gerekmektedir. Bu maili cevaplayarak gerekli bilgileri bize ulaştırabilirsiniz.
(Şirket mailimizde zaman zaman problem yaşıyoruz. Bu nedenle Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresine de iletişim bilgilerinizi yollayabilirsiniz. Maillerinize ulaştığımızda size; ulaştığını haber veriyoruz.)
Sevgiler
birde 2 tane kazanmıştım neden bir hesabıma geliyorda diğerine gelmiyor sakın inanmayın arkadaşlar.şimdi ülkeride arayıp soyleyecem
şimdi konuştum doğruymuş arkadaşlar
Dankek içinde bu kişiden mesaj geldi
acaba doğrumu ki yoksa e obur hesabıma neden gelmedi? pelinede gelmemiş
Arkadaşlar ceyda öztoçunun özel maili var sakın kanıp ta maili cevaplamayın benden söylemesi
ya ben de çay makinası için yazdım gönderdim çok çabuk yazdılar dedimde nerden bilecek tüm kazananları
acaba doğrumu ki yoksa e obur hesabıma neden gelmedi? pelinede gelmemiş
gelmiş pardon
ama dankek için gelmiş. ayrıca kendi hesabıma gelmiş yarışmaya katıldıgım mail adresi bu değilllllllll

yalan oldugu burdan belli

FW: Ülker Dankek'den Tebrikler! (başlığa bakarmısınız ben dankekden kazanmadım.)

Merhaba,
Ülker “Kekstra Soruyor” yarışmasına katılarak kazanmış olduğunuz ödülünüzü size ulaştırabilmemiz için bizimle adres ve telefon bilgilerinizi paylaşmanız gerekmektedir. Bu maili cevaplayarak gerekli bilgileri bize ulaştırabilirsiniz.
(Şirket mailimizde zaman zaman problem yaşıyoruz. Bu nedenle Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin adresine de iletişim bilgilerinizi yollayabilirsiniz. Maillerinize ulaştığımızda size; ulaştığını haber veriyoruz.)
Sevgiler
BUDA İKİNCİ MAİL. AYNI ADRESE

Ülker Kekstra'dan Tebrikler!Merhaba,
Kayit olun veya giris yapin adresine de iletişim bilgilerinizi yollayabilirsiniz. Maillerinize ulaştığımızda size; ulaştığını haber veriyoruz.)
Sevgiler
ya ben de çay makinası için yazdım gönderdim çok çabuk yazdılar dedimde nerden bilecek tüm kazananları 
ya arkadaşlar özel kendi mailini neden yazsın birde hotmail yaw ülker uzantılı alırlar arayıp öğrencem
ARKADAŞLAR KANMAYIN SAKIN ŞİMDİ ARAYIP ÖĞRENCEM
ne hallere kaldım .millet nelerin peşince valla

((