anlamadım bende dedimne demek mümkün değil çok kolay oldu haa t-shirtü göndermek istemiyorsanız o başka dedim bi de ben kazanıyorsam herkes kazanır dedim

öyle ama
anlamadım bende dedimne demek mümkün değil çok kolay oldu haa t-shirtü göndermek istemiyorsanız o başka dedim bi de ben kazanıyorsam herkes kazanır dedim öyle ama
iyi demişsin arkadaşım sana gelen mail adresini verebilirmisin onlardan yanıt gelmesse mail atayım bende. puan toplamanın kolaylığınıda sölerim
M.... Hanım tekrar merhaba,
Özür dileriz, alışık olmadığımız bir yoğunluk yaşıyoruz, aynı gün içerisinde çok sayıda t-shirt kazanılması bir sistem hatası olduğu konusunda ki görüşleri kuvvetlendirdi, sizinle birlikte çok sayıda t-shirt kazanan kişi var. Sabahtan beri yapılan sistem testlerine devam ediliyor Ancak sizin t-shirt’leriniz, en kısa zamanda elinizde olacak. Güle güle kullanın.
İlginize teşekkür ederiz,
Saygılarımızla,
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapincevapları bu oldu şimdi t-shirtümü bekliyorum
banada aynı mesaj gelmiş,çok sevindim,resimden gördüğüm kadarıyla kaliteli tshirt
yoo açılıyo adamlar bir anda yoğunluktan dolayı siteyi güncelliyolar galiba
M.... Hanım tekrar merhaba,
Özür dileriz, alışık olmadığımız bir yoğunluk yaşıyoruz, aynı gün içerisinde çok sayıda t-shirt kazanılması bir sistem hatası olduğu konusunda ki görüşleri kuvvetlendirdi, sizinle birlikte çok sayıda t-shirt kazanan kişi var. Sabahtan beri yapılan sistem testlerine devam ediliyor Ancak sizin t-shirt’leriniz, en kısa zamanda elinizde olacak. Güle güle kullanın.
Ben durumu izah ettim sabah adamlar ikna oldular .Formumuzun sayısından bahsettim. Bir arkadaşımız bu konuyu paylaşınca siteniz ilgi gördü dedim:)
site açılıyor ama girişleri dondurmuşlar