Mail geliyor, linke mailden tıklamanız lazım. Sanıyorum philips site üyelerine gönderilmiş.
banada gelmiş mail. doldrudum formuçokmenun olurum yani:))
normal phlipsclube üye olduğumuz yerden mi gelmiş acaba mail .?
normal phlipsclube üye olduğumuz yerden mi gelmiş acaba mail .?
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinbu adresten geliyor mail arkadaşım
ewet pcclubtürkiye zaten yarışmasınıda buraya üye olmadan kazanamıyorsun
Beni aradılar, haftaya çarşamba evde arkadaşlarımı toplayacağım, bir aşçı gelecekmiş. Yemekler yapıp gelenlere tattıracaklar. 2 saat sürecekmiş. O kadar düşünceliler ki aşçı yemek listesini belirleyince benim de onaylamam için bana bildireceklermiş. Airfryer bana kalacak, gelen arkadaşlara da Philips küçük birer hediye verecekmiş. Gelenlerin sayısını istiyorlar. Airfyer 479 tl. Çok istiyordum sahip olacağım inşallah
Beni aradılar, haftaya çarşamba evde arkadaşlarımı toplayacağım, bir aşçı gelecekmiş. Yemekler yapıp gelenlere tattıracaklar. 2 saat sürecekmiş. O kadar düşünceliler ki aşçı yemek listesini belirleyince benim de onaylamam için bana bildireceklermiş. Airfryer bana kalacak, gelen arkadaşlara da Philips küçük birer hediye verecekmiş. Gelenlerin sayısını istiyorlar. Airfyer 479 tl. Çok istiyordum sahip olacağım inşallah 
ayy süpermiş,güle güle kullanırsın inş.
ayy süpermiş,güle güle kullanırsın inş.
Teşekkür ederim Adige

Ben de fotoğraflar çekip bloğumda yayınlayacağım.

Güzel bir gün olacağını düşünüyorum.
erteb tebrik ederim

kampanya devam ediyor mu?
konuyu taşıyacağım da
banada gelseler ne ii olur:)