Merhabalar Pelin Hanım. Size iyi bir haberimiz var..

Neistesenvar.com'un Facebook sayfasını beğenerek bir adet Remington S5520 Saç Düzleştirici kazandınız. Sizi tebrik ederiz. Şimdi yapmanız gereken bizlere;
*İsminiz
*Soyisminiz
*İletişim numaranız
*Hediyenin teslim edilceği adresinizi ulaştırmanız.
Dilerseniz buradan mesaj atarak bize gerekli bilgilerinizi gönderebilirsiniz. Bilgiler eksik olduğu takdirde hediyeniz size yönlendirilemeyebilir. Lütfen tam ve doğru bilgi veriniz. Hediyenizi güle güle kullanmanız dileği ile Pelin Hanım...
Neistesenvar.com | Alışverişin Renkli Dünyası
Neistesenvar.com ekibi...
faceden mesaj atmışlar.
bu neydı ya korktum birden
google amcaya sordum bişey bulamadı bu site ile ilgili face sayfasını beğendiniz mi orda yazıyodur belki...
evet şimdi baktım beğenmişim :S ne zaman niçin fikrim yok
Neistesenvar.com
Yapılan araştırmalarımız sonucunda,çekilişte kazanan takipçimiz "Sibel-aykut Kızılay"ın gerçek bir kişiliği temsil etmemesi ve sahte profil izlenimi nedeni ile çekilişimiz tekrarlanacaktır... Teşekkür ederiz.
bide böyle yazmışllar. ama benım adımı açıklamayıp direk mesaj atmışlar
ben de az önce baktım grubu varmış önceden sayfayı yeni açmışlar bizlerden hiç beğenen de göremedim..bilmem ki..
Biraz alta bak pelin;
Neistesenvar.com
Çekilişe son 2 gün..! Hala kazanma şansınız var. Şimdi sayfayı beğenin ve paylaşın siz ve sevdiklerinize Remington S5520 Saç Düzleştirici kazanma şansı tanıyın..

bu ara saçımdan yana gidiyo hersey
gülhan bn bu kampanyayı bilmiyodum bile çokk sasırdım blog için mail attıklaırmın face sayfalarınıda begenıyodum buda onlardan sanırım

adımı açıklasınlar oyle yollarım bilgilerimi
herhalde bilgileri isteyip sahte profil olmadığına karar verdikten sonra açıklıyolar ama beğenen sayısı çok az gibi..
herhalde bilgileri isteyip sahte profil olmadığına karar verdikten sonra açıklıyolar ama beğenen sayısı çok az gibi..
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinweb siteleri burasıymıs
blog kampanyası için mail atmıştım facelerinide begenmiştimm o sıra
Ballı olmak böyle bişey iştee
Sayfayı beğenen sayısı az ama siteye girip ordan facebooka bağlanıncada çıkan face sayfasından buraya yönlendiriyo bana güvenilir gibi geldi ama istersen bekle sayfa yöneticisi yarına cevap yazar duvara
Evet cevap yazsınlar öyle yollucam
valla bu ara var bişey gerçekten Allah bozmasın.
Ama daha yeni düzleştirici kazanmıştm