Gönderen Konu: nursence hersey|esrakozmetik ile  (Okunma sayısı 1634 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
nursence hersey|esrakozmetik ile
« : 24 Mart 2011, 17:15:42 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

valla harika bir set hediye katılın bence derim katılım çok kolay yalnız kargo ücreti kazanana ait ama bence bu set için değer valla

not:kampanyacılık aşkı dayanamadım yine ;D

« Son Düzenleme: 28 Mart 2011, 22:47:55 Gönderen: beyondparadise »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bloğuma ve kampanyalarıma herkesi beklerim İZLEYİN BENİ

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin BUDA BLOGER ADRESI
katılımlarnızı beklerım arkadaşlar
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bloğuma ve kampanyalarıma herkesi beklerim İZLEYİN BENİ

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
katıldım...bu sızın katıldıgım ucuncu kampanyanız
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
bol sanslar herkese ;)

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
katılıan herkesten özür diliyorum firma kampanyayı iptal etti kusura bakmayın ne olur çok sinirlendim çok üzgünüm siliyorum kampanyayı blogumdan bilginize özür dilerim bu konuyuda kaldırıcam ama herkes okusun istiyorum ondan sonra kaldırıcam  >:( >:( :'( :'( :'(

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
Ynt: nursence hersey|esrakozmetik HERKESSS OKUSUN LÜTFEN
« Yanıtla #5 : 28 Mart 2011, 08:55:57 »
ya tanınmamıs fırmalarla bır sey yapmıyacaksın onu anladım ben kahretsin onları sinirlerim tepeme geldi valla

Çevrimdışı czerkinli

• Usta Kampanyacı
nursen hanım canını sıkma lüütfen , adamlar bedavadan reklam yaptılar sayende.ama hiçte profesyonelce değil tabiki yapılan davranış.Kınıyorum onları.. :o
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

devam eden kampanyalarıma bekliyorum

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
Ynt: nursence hersey|esrakozmetik ile HERKES OKUSUN LÜTFENNN
« Yanıtla #7 : 28 Mart 2011, 09:25:11 »
yazık ya bir daha tanımadıgım fırmayla yapmam asla  >:( >:( >:( >:( çok üzüldüm sabah sabah yeterli bulmamış daha kaç gün olduki bir işe yararmamış sanki hemen başlayınca herşey degısıyo ne beklentısı vardısa  >:( >:(

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
« Yanıtla #8 : 28 Mart 2011, 22:25:06 »
inşallah herkes okumustur benım belkı sılmem yasak olabılır sayın yetkılı arkadaslardan rıcam konuyu kaldırırlarsa sevınırım

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
« Yanıtla #9 : 28 Mart 2011, 22:28:07 »
okudum sızle hıc bır alakası yok ve sorun da yok..cok onemlı degıl ruj kazanmak veya kazanmamak...ben acıkcası sevıyorum blogların kampanyaları hosuma gıdıyor...bosverın takılmayın konuyu da kaldırırlar...sız devam edın daha baska urunlerle...cok guzeldı dıgerlerı:))
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter