Selam arkadaşlar ben 4 aydır oriflame satışı yapıyorum bu siteden gördüğüm ruj hediye kampanyasına katılmıştım beni oriflameden arayıp üye olmak isteyip istemeyeceğimi sormuşlardı işte o günden beri oriflame ailesindeyim.Öncelikle ürünleri indirimli almak için girmiştim sonra arkadaş ve iş çevremde tanıdıklarıma satış yapmanın hiçte zor olmadığını gördüm.Her ay sattığım ürünlerden bütçeme ek gelir sağlıyorum.Ayrıca her ay kampanyalardan oriflame ürünleri kazanıyorum.Benim kaydettiğim arkdaşlardan siparişini oriflame e uaştırıp ödemesini yapan arkadaşlara EL KREMİi armağan ediyorum çekilişsiz kurasız herkese.
Satış yaptığınız her üründen % 23 net gelir sağlıyorsunuz.Ayrıca yeni başlayanlara hoşgeldin kampanyası ürünleri muhteşem ilk ay 100 BP sipariş edenlere makyaj paleti 2. ay 100 BP sipariş edenlere Giordani parfüm.3. ay ise benim favorim çanta ve cüzdan sadece 5 tl aşağıdaki linkten ürünleri mutlaka inceleyin.Mart ayında üye yaptığım arkadaşlar net 50 tl gibi kazanç sağladılar.Mart ayında ilk hediye olan makyaj paletini 5 tlye alan arkadaşlar 25 tl ye sattılar.
Açıklanacak birçok şey var ilgilenenler özelden veya buradan irtibata geçerse gerekli tüm bilgiler için görüşebilirim.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Bende Amway üyesiyim mesela bu tür üyeliklerde üye yapılan kişi ile iletişim de önemli;) nerede oturuyorsunuz??
Üsküdar dayım evet söylediğiniz gibi mutlaka bilgi vermek açısından görüşmeler önemli ben öncelikle beni kayıt eden kişiyle telefonda ğrendim sisyemi daha sonra kendisiyle yüzyüze görüştüm.
Arkadaşlar siparişlerinizi internetten verdiğiniz an ister kredi kart ile ödeyebiliyorsunuz ister ürünler elinize ulaştıktan sonra ptt aracılığı ile veya internetten işbankası hesabına havale çıkarabiliyosunuz.
ben "de marco" istiyorum. eski göz ağrım. nasıl olcak şimdi bir prosedürü öğrensek. mesela satış yapamadığımız zaman bişeyler ödeyecekmiyiz.
Hayır kesinlikle eğer birşey satmazsanız yani sipariş etmezseniz hiçbir ücret talep edilmeyecektir.De marco gerçekten çok güzel bir koku bu ayki fiyatı 49,90 üye olursanız alış :38,38 tl birde yeni çıkan bir ürün var S8 tavsiye ederim benim favorim üstelik bu ay 32,90 eğer üye olursanız bu ürünü alış fiyatınız 25,31 tl.Üyelik kaydı sipariş ettiğiniz an geçerli üye olduğunuz an size katalog gönderteceğim eğer çevrenizdekilere satıp yada kendi istediğiniz ürünleri alıp sipariş açtığınız an üyelik ücreti faturaya yansır.Eğer işlem yapmak istemezseniz hiçbir masrafı yok.Gönderdiğimiz katalog sizde kalır.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinOriflame in kataloğunu inceleyip sadece kendinize indirimli ürün almak içinde üye olabilirsiniz çünkü gördüğünüz fiyatlardan % 23 indirimli alıyorsunuz.Sadece kayıt için 1 tl ödüyorsunuz.Mart ayı boyunca geçerli
selam arkadaşlar.. bende oriflame üyesiyim ve arkadaşın dediği gibi kendime indirimli ürün almak için üye olmuştum.. kozmetik, cilt ürünleri vs her zaman ihtiyacımız olan şeyler

nerdeyse katalogta yer alan tüm ürünleri daha düşük bir fiyata aldım, aileme hediye ettim ve kendim kullanıyorum. kullanmadığım bile bir sürü ürünüm var o kadar aldım yani

ayrıca her ay indirimli ürünler, bir alana bir bedava ürün kampanyaları fln oluyor. onları takip ediyorum genelde. bende arkadaşım gibi şiddetle öneriyorum.. bana da özelden msj atabilirsiniz konuyla ilgili sorularınız için..konuyu açan arkadaşım da kendi linkini vermiş zaten. eğer kalabalık bir iş ortamınız varsa, yada eşiniz dostunuz çoksa bence mutlaka oriflame ürünlerini satabilirsiniz. bu satışlardan gerçekten güzel paralar kazanılıyor.. hiç kimseniz yoksa kendinize alırsınız,ailenize alırsınız.. bence ilgilenmekte fayda var.
svg.
bende temsilciyim ama bu tür olaylara burdan sıcak bakmıyorum ben
ben bu forumdan çok şey öğrendim. bence hiç bir sakıncası yok.yani başka insanlar da bu konuyu öğrenebilirler. belki faydalanan olur. tabi ki siz sıcak bakmıyor olabilirsiniz olabilir tabi ki .. bence ne yazıldığı ve nasıl yazıldığı çok önemli..