geçen gün migrosta 21 tlye inmişti bu indirim kuponunuda kullanınca 5 tlye alınıyordu
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingeçen gün migrosta 21 tlye inmişti bu indirim kuponunuda kullanınca 5 tlye alınıyorduindirim %50 değilmi nasıl 5tl?
geçen gün migrosta 21 tlye inmişti bu indirim kuponunuda kullanınca 5 tlye alınıyordu
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingeçen gün migrosta 21 tlye inmişti bu indirim kuponunuda kullanınca 5 tlye alınıyordu
insan yalan söyleyince elbet çıkıyor birgün
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingeçen gün migrosta 21 tlye inmişti bu indirim kuponunuda kullanınca 5 tlye alınıyordu
insan yalan söyleyince elbet çıkıyor birgünneden anlıyamadım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingeçen gün migrosta 21 tlye inmişti bu indirim kuponunuda kullanınca 5 tlye alınıyordu
insan yalan söyleyince elbet çıkıyor birgünneden anlıyamadım
boşver anlayan anladı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingeçen gün migrosta 21 tlye inmişti bu indirim kuponunuda kullanınca 5 tlye alınıyorduindirim %50 değilmi nasıl 5tl?ürünün normal değeri migrosta 31 tl falan
21 tlyken bu indirimi kullanırsan yine 31 tlymiş gibi indirim yapıyor
sağolsun storm arkadaşım kullanmadığı şifreyi vermişti bende pazar gün kullandım![]()
bu indirim bittimi bilmiyorum ama
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingeçen gün migrosta 21 tlye inmişti bu indirim kuponunuda kullanınca 5 tlye alınıyorduindirim %50 değilmi nasıl 5tl?ürünün normal değeri migrosta 31 tl falan
21 tlyken bu indirimi kullanırsan yine 31 tlymiş gibi indirim yapıyor
sağolsun storm arkadaşım kullanmadığı şifreyi vermişti bende pazar gün kullandım![]()
bu indirim bittimi bilmiyorum ama
Bu indirim kuponu 30 Nisan 2011 tarihine kadar kullanılabilir.