Gönderen Konu: Lost  (Okunma sayısı 11075 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kaybetmez

• Ziyaretçi
Lost
« : 22 Şubat 2009, 23:06:00 »
Lost izleyenler kaç kişi acaba.Şu an 5. sezonun 6.bölümü yayınlandı.Varmı benim gibi fanataği Lost'un

Çevrimdışı nyks

• Usta Kampanyacı
Ynt: Lost
« Yanıtla #1 : 22 Şubat 2009, 23:08:29 »
Ben fanatiğiyim. ;D 1-2-3 aldım 4 ün dvd sini çektiricem.Çok merak ediyorum.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #2 : 22 Şubat 2009, 23:10:04 »
Lost izleyenler kaç kişi acaba.Şu an 5. sezonun 6.bölümü yayınlandı.Varmı benim gibi fanataği Lost'un

Olmazmı şu anda ilk 3 bölumu izledim ve sonrasında yakında alıcağım lcd tv de izlemek için dursun dedim.. Laptopta izlemek istemiyorum.. Ayrıca cevremdekilerde izliyecek diye lostun tum sezonlarını heralde 3 defa izledim ve her izleyişimde kaçırdım farklı ayrıntıları buldum.. Tabi yapılan lost hatalarınıda.. Neyse Lost izlenir tabiki ama iğrenç bir seslendirmeye imza atan tnt de değil.. Tnt de orjinal altyazılı izleyin oradan izliyorsanız.. Türkçe seslendirmelerimiz dunya dakileriyle kıyaslayında cok ileri seviyede ama lostun seslendirmesinde içine etmişler... İğrendim...
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #3 : 22 Şubat 2009, 23:11:48 »

Al bi hard disk.. Doldurup gönderiyim sana 1 terabayt da film yanında... Yanında battlestar galactica.. Heroes sun son sezon haric prison break son sezon haric ve baya bi dizi felanda var...

Çevrimdışı nyks

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 22 Şubat 2009, 23:15:56 »

Al bi hard disk.. Doldurup gönderiyim sana 1 terabayt da film yanında... Yanında battlestar galactica.. Heroes sun son sezon haric prison break son sezon haric ve baya bi dizi felanda var...
Maalesef 120 gb usb var o da filmlerden doldu ;D Sende bütün diziler filmler var galiba. :)

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #5 : 22 Şubat 2009, 23:19:35 »
Son zamanlarda indirmez oldum 2 terabayt vardi en son 1 tane 500 lüğümü kardeşim laptopun şarz aletini takınca yaktı,, Diğerini ise ben donanım ekle kaldırdan kaldırmadığımdan bir sonraki açışımda diski biçimlendir dedi bilgileri kaybettim.. Artık sadece anime yada çok istediğim filimleri indiriyorum.. Eskiden ne olsa arşiv amaçlı indiridim...Bi görsen ne diziler vardı en eski dizilere kadar arşivimde saklardım..

Çevrimdışı nyks

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 22 Şubat 2009, 23:26:31 »
Son zamanlarda indirmez oldum 2 terabayt vardi en son 1 tane 500 lüğümü kardeşim laptopun şarz aletini takınca yaktı,, Diğerini ise ben donanım ekle kaldırdan kaldırmadığımdan bir sonraki açışımda diski biçimlendir dedi bilgileri kaybettim.. Artık sadece anime yada çok istediğim filimleri indiriyorum.. Eskiden ne olsa arşiv amaçlı indiridim...Bi görsen ne diziler vardı en eski dizilere kadar arşivimde saklardım..
Çok kötü olmuş,bende bir kaç kez verilerimi böyle kaybetmiştim,sinir bozucu bir durum.Ben sınırsıza bir geçiyim ne var ne yok indiricem ;D Dvd çektirmeye gittiğim dükkanlarda ''usb yi donanım kaldırdan kaldırın'' diyorum.Aldığım cevap ''o ne,niye öyle yapıcaz,bir şey olmaz'' laf yapana kadar iki tıkla kaldır işte.

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #7 : 22 Şubat 2009, 23:29:08 »
Malum o yüzden hard disklerimi ödünç verirken arkadaşlara 40 defa uyarıyorum...

chemy

• Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : 22 Şubat 2009, 23:34:19 »
bennnnnnn ;D ilk 3 sezonu bi hafta 10günde falan izledim sanırım. 4ten itibarende çıktıkça hemen indirip izliyorum. süper bir dizi gerçekten.

Çevrimdışı a1ONEboy

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #9 : 22 Şubat 2009, 23:37:10 »
bennnnnnn ;D ilk 3 sezonu bi hafta 10günde falan izledim sanırım. 4ten itibarende çıktıkça hemen indirip izliyorum. süper bir dizi gerçekten.
şu bi hafta 10 hün hep saçma gelir bana newden 2 hafta 3 gün değilde 1 hafta 10 gün bence daha az mış gibi durduğundn ama ... :D
YGS , LYS ve benzeri sınavlardan dolayı kapalıyız !