Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinÇekilişi Kazananlar:
1-) KUMRAL28
Yedekler:
1-) Tuba Nur
katılan herkese teşekkur ediyorum kazanan kişinin adresini Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin gondermesını beklıyorum.
Kayit olun veya
1-) osman tayyar
2-) suzan doğan
3-) Closely Fashion
Yedekler:
1-) Büyümeyen Çocuk
2-) Selma Onart
3-) Pınar mandzic
katılan herkese teşekkur ediyorum kazanan kişiler adresini Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
Kayit olun veya
1-) saliha temiz
Yedekler:
1-) buse anıl
katılan herkese teşekkur ediyorum kazanan kişi adresini ve hangi mesajlı çikolatayı istıyosa Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
kazanmışım teşekkür ederim adresimi yolluyorum
bende adresimi yolladım (suzan doğan) geldi mi acaba
bende adresimi yolladım (suzan doğan) geldi mi acaba
evet geldi en kısa surede yolluyorum adresleri
Kayit olun veya giris yapin
Çekilişi Kazananlar:
1-) osman tayyar
2-) suzan doğan
3-) Closely Fashion
Yedekler:
1-) Büyümeyen Çocuk
2-) Selma Onart
3-) Pınar mandzic
katılan herkese teşekkur ediyorum kazanan kişiler adresini Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin gondermesını beklıyorum.
osman tayyar ulasamadın yedek olarak Büyümeyen Çocuk oldu onada ulasamadım tanıyan varsa bildirirmi
Osman tayyar forumdan ama mail adresi bırakmamışlarmı?bazen gözden kaçabiliyor kampanya sonuçları ben mail adreslerinden ulaşıyorum
Osman tayyar forumdan ama mail adresi bırakmamışlarmı?bazen gözden kaçabiliyor kampanya sonuçları ben mail adreslerinden ulaşıyorum
evet benim ya yeni gördüm gönderdim ama inşallah olmuştur.ben kazandığımda bana mail gelmemiş o yüzden haberim olmamış.
evet benim ya yeni gördüm gönderdim ama inşallah olmuştur.ben kazandığımda bana mail gelmemiş o yüzden haberim olmamış. 
mail attım vermiş oldugunuz adresi kontrol edın 3 gunde bekledım sonra tamam olsun yınede adresinizi gondercem