-
Gönderen:
bakev
11 Şub, 2011 14:19
-
sipermiş teşekkürler. Birde ücretsiz görüşme olsa
-
Gönderen:
bakev
11 Şub, 2011 14:20
-
teşekkürler.... ama ben kendi tlf numa gönderdim tlfnuma herhangi bir sms gelmedi...üyemi olmamız gerekiyor yada ne yapmamız lazım,nasıl gönderiliyor aceba???
türkçe karakter kullanmayın oluyo
-
Gönderen:
Marlboro
11 Şub, 2011 15:33
-
ya siz isteyin arkadaşlar alın size 1 dk ücretsiz görüşme tüm dünya geneli tek çağrı ama üye olunca 2 çağrı ben fazla bilmiyorum bu siteyi aramay yapma falan kolay ama

Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
-
Gönderen:
mustivan
13 Şub, 2011 16:34
-
bende senin yaptığın gibi yaptım kendi tlfnuma gönderdim türkçe karakter kullanmadan ne mesaj geldi ne birşey,galiba sadece yurt dışına gönderebiliyorsun bu sitede,çünkü burdaki oparötörlerin hepsinede denedim olmadı...zaten gönderende yoktur eminim,çünkü gönderen olsa açıklamalı bir şekilde söylenir...
-
Gönderen:
harunn0
13 Şub, 2011 17:11
-
bende senin yaptığın gibi yaptım kendi tlfnuma gönderdim türkçe karakter kullanmadan ne mesaj geldi ne birşey,galiba sadece yurt dışına gönderebiliyorsun bu sitede,çünkü burdaki oparötörlerin hepsinede denedim olmadı...zaten gönderende yoktur eminim,çünkü gönderen olsa açıklamalı bir şekilde söylenir...
beeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnn gönderdimmmmmmmmmmmmmmmmmm
-
Gönderen:
çilek23
14 Şub, 2011 09:20
-
üye oldum,3 msj gönderildi diyor ama gelmedi msj .acaba buddy' ye de eklemek gerekir mi msj attığımız kişiyi?
-
Gönderen:
Marlboro
15 Şub, 2011 16:49
-
açıklamaları oku kesin gidiyor mesajlar...
-
Gönderen:
mustivan
15 Şub, 2011 22:19
-
harunn0 arkadaşım ben gönderdim diyorsunda nasıl gönderdiğini açıklamamışınki....ben nerden bilebilirim senin nasıl gönderdiğini,kimse göndermiyordur inanmıyorum ben....çünkü ben her yolu denedim olmadı....gönderen arkadaşlarımızda bencillik yapıyorlar neyse paylaşmıyor kimse...sanki devlet sırrı da....
-
Gönderen:
Marlboro
16 Şub, 2011 11:28
-
sınırsız sayıda gönderebiliyorsunuz türkçe karakterler kullanmayın lüften bende şimdi göndermeye çalıştım gitmedi
countery sekmesinde turkey seçin
numara kısmını ise başında sıfır olmadan 536-543-5551111 yazın gönderin ı.ş,ğ,ç,ö,ü harfleri kullanırsanız gitmez bilginize... bunları uygulayın kesin gider...
-
Gönderen:
mustivan
16 Şub, 2011 22:16
-
saol arkadaşım açıklamalar için sender name yerine isim yazıyoruz değilmi....Enter number : bunun karşılığına da göndereceğimiz numarayımı yazıcaz.....çünkü senin dediğin gibide denedim olmadı....göndereceğimiz noyu hangi kısıma yazıcaz....