Diğer > Serbest Kürsü

Yoklama Defterimiz

<< < (10/93) > >>

Esmanur:
yemin ederim kabloyu görünce aklım durdu  ;D oğlum bunu kim böyle yaptı diyorum nuur diyor  ;D suçu 1.5 yaşındaki kız kardeşine atıyor..... :D

nasıl kemirdi dişleriyle bilmiyorum evin gülü  :D :D :D

gizemlitosbaga:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyemin ederim kabloyu görünce aklım durdu  ;D oğlum bunu kim böyle yaptı diyorum nuur diyor  ;D suçu 1.5 yaşındaki kız kardeşine atıyor..... :D

--- Alıntı sonu ---

akıllı çocuk ;D

kamile25:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyemin ederim kabloyu görünce aklım durdu  ;D oğlum bunu kim böyle yaptı diyorum nuur diyor  ;D suçu 1.5 yaşındaki kız kardeşine atıyor..... :D

--- Alıntı sonu ---

sımdıden ıftara atmayımı ogrenıyor ne :D
aman ıyıkı bısıy olmmıs tek fareyı kemırsın :)
b arada herkese gunaydınnnnnnnn

Esmanur:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyemin ederim kabloyu görünce aklım durdu  ;D oğlum bunu kim böyle yaptı diyorum nuur diyor  ;D suçu 1.5 yaşındaki kız kardeşine atıyor..... :D

--- Alıntı sonu ---

akıllı çocuk ;D

--- Alıntı sonu ---
:D :D :D :D :D
vallahi akıllı zaten o nuuuur diyince bide anne diyince benim tüm yağlarım eriyor :D :D

gizemlitosbaga:
günaydınnn kamile ;)

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyemin ederim kabloyu görünce aklım durdu  ;D oğlum bunu kim böyle yaptı diyorum nuur diyor  ;D suçu 1.5 yaşındaki kız kardeşine atıyor..... :D

--- Alıntı sonu ---

akıllı çocuk ;D

--- Alıntı sonu ---
:D :D :D :D :D
vallahi akıllı zaten o nuuuur diyince bide anne diyince benim tüm yağlarım eriyor :D :D

--- Alıntı sonu ---

ooo, şimdiden kapmış o taktikleri ;D ;D

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git