Diğer > Serbest Kürsü

Yoklama Defterimiz

<< < (9/93) > >>

ßÜŞRA:
merhabalar herkeze...

emma_287:
herkese günaydınnn :D

pLnLp:
Online Üyeler    90 Ziyaretçi, 61 Üye (12 Gizli)
pLnLp, bbck, sieda, eren2001, figen1903, the_myth, CDE, hawwa, sebik1, nilnurah, eftelya063, presence, ahmet79, simge87, meltem2780, gunes, denedim, papatya89, pretemagna, fadornik, oezlem2906, öncevatan, kkurucay, davidof, dotodot, Optimus Prime, yasemoskan, kampdilek, sekercik, esran, looker, Yoldaş, deliefe06, eycane, kamile25, mystery06, gazbent, toprakhaktan, adamoda, ahmetfx, hcr1, neocell, logocuk, dwtt, Sema_Adnan, xcelis, ERMAN29, reddlook, simonbolivar

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Yeni haftanınn en yeni gününde hepinize pazartesi sendromundan uzakk mutlu , huzurlu  bir hafta dilerim.  ::)

Esmanur:
hayırlı sabahlar gününüz ve gönlünüz aydın olsun inşallah.

benim sıpa evdeki bilgisayarda çalışmalar yapmış :D
mause un kablosunu dişleriyle kemirmiş   ;D ve kablo kopma derecesine gelmiş bilgisayarı görmüyor....ondan destek isteme mesajlarınıza yanıt veremiyorum bilğiniz olsun arkadaşlar.
 :D

gizemlitosbaga:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhayırlı sabahlar gününüz ve gönlünüz aydın olsun inşallah.

benim sıpa evdeki bilgisayarda çalışmalar yapmış :D
mause un kablosunu dişleriyle kemirmiş   ;D ve kablo kopma derecesine gelmiş bilgisayarı görmüyor....ondan destek isteme mesajlarınıza yanıt veremiyorum bilğiniz olsun arkadaşlar.
 :D

--- Alıntı sonu ---

günaydın :)
yaramaz fareye bak sen ::)
öperim :-*

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git