Diğer > Görüş ve Öneriler

ben neden bişey kazanamıyorum

<< < (11/15) > >>

sozten:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapineminönünde nerde bu sozten bana da öğretir misin :)

--- Alıntı sonu ---

Bi saniye bi saniye ..Sözten önce bana öğret tam olarak nerde..

Lütfen kısmetimle oynamayın sibelert hanım ...İlk kez kısmetim döndü değerlendirmek istiyorum..

--- Alıntı sonu ---
İnşallah kısmetiniz bol olur biolog (Valla her okuyuşumda gülüyorum ilk defa kısmetiniz dönmüş ;D ;D ;D)

gersoy:
Ben burda Nunki'ye teşekkür ederim.Gerçekleri yazdığı için.Özellikle burdan bolcana hediye kazanan arkadaşlar sinirlenmişler.Haklılar tabi..Burda bir gruplaşma mevcut malesef.Bu gruplaşma yüzünden bazen bakıyorum hiç beğenilmeyecek bişey sadece bir grubun içinde diye oy toplamış.Mesela bir kere paşabahçe en güzel yılbaşı masasını kim hazırlayacak diye bir yarışma açmış bir bakıyorum kazanana benim gördüğüm sıradan masalardan biriydi.Ama belli ki burda çevre edinmiş bu yüzden oy toplamış.Bu dürüst bir davranış mı şimdi?Hakeden değil sürüden biri olursan bişey kazanıyosun.Bu yüzden bana gönderilen lütfen şu yarışmada beni destkle mesajlarını eğer hakediyorsa destekliyorum.Bir grup yerleşmiş buraya.O öbürüne destek veriyor öbürü de ona.Sonra da çuvalla hediye.Ben yarışma sonuçlarına bakıyorum benim bu yarışmanın açıldığından haberim yok.Oysa günde 3-5 saat burdayım.Bir yıldır.Buraya 2 günde bir bakan kişi bile gruptan biri diye ödül kazanıyor.Neden çünkü eminim daha önce o da birini bu şekilde kazandırmıştır.Yani bu site güzel bir site ama Sağolsun gene üç kağıtçılar ödülleri topluyor malseef.

öncevatan:
Canım Kardeşim ben 1987 buyana uraşıyorum keh kazanıyorum keh kazanamıyorum kazansamda şükür kazanmasamda şükür ediyorum Sabır isyan etme sen bir gün kazanacaksın Sizlere bir sey anatacam Adamın birisi Allaha durmadan dua ediyormuş Allahım bana ev ver diye bu dua bir kaç sene sürmüş en sonunda isyan etmiş niye vermiyor tabiki rabbim herşeyi görüyor duyor Rabbim buna ev vermiş ama başına geleceklerden haberi yok arada bir kaç sene evde oturmuş Nasıl olduysa evde yangın çıkmış bütün eşyalıarı yanmış  daha sonra annamışki Ben allaha isyan etim aza kanat getirmedim  Şükür etmedim bu da bana büyük ceza

Esmanur:
gülistan kardeş günde 3-5 saat burada olman her kampanyayı takip edebileceğin anlamına gelmiyor.bende bazen bir bakıyorum hiç görmediğim ve duymadığım yarışma sonuçlanmış ve kazananlar olmuş ama konusu forumda var tamamen benim gözden kaçırmam neticesinde oluşmuş bir durum.
ayrıca burada kimsenin bir sürü oluşturduğunu düşünmüyorum herkes istediği kişilere oy vermekte özgür bana her özel mesaj atana oy veriyormuyum istediğim kişiye veriyorum.
hoş kimseyi geri çevirdiğimde söylenemez (yeni üyeler dışında)
kampanyaları düzenli olarak takip edersen mutlaka kazanacağını düşünüyorum insan isterse ve emek verirse herşeyi başarır.....istediğim iki kampanyaya katılmak için sabah saat 05:00 de internetin başındaydım

sanırım azmetmen gerekiyor. :)

ultraerdem:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBen burda Nunki'ye teşekkür ederim.Gerçekleri yazdığı için.Özellikle burdan bolcana hediye kazanan arkadaşlar sinirlenmişler.Haklılar tabi..Burda bir gruplaşma mevcut malesef.Bu gruplaşma yüzünden bazen bakıyorum hiç beğenilmeyecek bişey sadece bir grubun içinde diye oy toplamış.Mesela bir kere paşabahçe en güzel yılbaşı masasını kim hazırlayacak diye bir yarışma açmış bir bakıyorum kazanana benim gördüğüm sıradan masalardan biriydi.Ama belli ki burda çevre edinmiş bu yüzden oy toplamış.Bu dürüst bir davranış mı şimdi?Hakeden değil sürüden biri olursan bişey kazanıyosun.Bu yüzden bana gönderilen lütfen şu yarışmada beni destkle mesajlarını eğer hakediyorsa destekliyorum.Bir grup yerleşmiş buraya.O öbürüne destek veriyor öbürü de ona.Sonra da çuvalla hediye.Ben yarışma sonuçlarına bakıyorum benim bu yarışmanın açıldığından haberim yok.Oysa günde 3-5 saat burdayım.Bir yıldır.Buraya 2 günde bir bakan kişi bile gruptan biri diye ödül kazanıyor.Neden çünkü eminim daha önce o da birini bu şekilde kazandırmıştır.Yani bu site güzel bir site ama Sağolsun gene üç kağıtçılar ödülleri topluyor malseef.

--- Alıntı sonu ---

Yürü bee kim tutar seni  :D :D

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git