Diğer > Görüş ve Öneriler
ben neden bişey kazanamıyorum
balpötüşü:
boşver kardeş çok kazanınca kuyunu kazanda bol oluyor ;D sakin kafan olur millete laf anlatmaktansa oh al kahveni yudumla ;D
Esmanur:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinboşver kardeş çok kazanınca kuyunu kazanda bol oluyor ;D sakin kafan olur millete laf anlatmaktansa oh al kahveni yudumla ;D
--- Alıntı sonu ---
çok hoşsun :D :D :D
biolog:
Evet bende ne zamandır bu siyete üyeyim değil hediye kazandıran bir çay ısmarlayan bile olmadı.
O yüzden siteden ayrılıyorum ve peşimde en az 1 kişiyi götürüyorum gelmezse de boşuyorum o kadarrr..
sibelert:
Kayit olun veya giris yapinEvet bende ne zamandır bu siyete üyeyim değil hediye kazandıran bir çay ısmarlayan bile olmadı.
O yüzden siteden ayrılıyorum ve peşimde en az 1 kişiyi götürüyorum gelmezse de boşuyorum o kadarrr..
--- Alıntı sonu ---
:P :P :P :P
sozten:
Kayit olun veya giris yapinEvet bende ne zamandır bu siyete üyeyim değil hediye kazandıran bir çay ısmarlayan bile olmadı.
--- Alıntı sonu ---
dostum siz nereye ya,karikatür sayfası öksüz kalır giderseniz.Çay ısmarlanması hakkaten çok önemli ama İstanbula gelirsen eminönünde doğuş çay ücretsiz çay veriyor söz sana ordan ısmarlarım ;D (benim de en sevdigim kampanyadır her gittigimde mutlaka 3-4 bardak çay içerim ;))
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git