Diğer > Görüş ve Öneriler

ben neden bişey kazanamıyorum

<< < (3/15) > >>

DH2009:
Sen takip etmezsen hiçbişey kazanamazsın tabiki.Burda ödül dağıtılmıyori kampanyalar duyuruluyor gerisi şansına ve sana kalıyor yani.

Scorpion:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinÇevrim içi olduğun gün sayısı : 16 saat ve 22 dakika.

Bu çevrim için olma süreni arttırman gerek en önce sonra gerisi gelir zaten ;D

--- Alıntı sonu ---

araştırmacı gaztesi sco bildirdi.şimdi hava durumu ;D ;D ;D

--- Alıntı sonu ---

benim ne kadarmış  ;D

--- Alıntı sonu ---

11 gün, 7 saat ve 46 dakika

yigitkaraca:
ben eylül ayından beri buralarda aktifim. blog kampanyaları dışındaki kampanyalara katılmaya çalışırım. çekiliş olsun 1 milyon kişi katılmış olsun yine fark etmez katılırım. şimdiye kadar bir çok şey kazandım çok şükür emekler boşa gitmedi.

bence şanstan öte takip çok önemli. eğer son 1 aydır forumu takip etmiş olsaydın avon'dan parfümler, dove'dan şampuanlar, kfc ve pizza hut'tan bedava menüler kazanırdın. kazanabilirdin demiyorum, kazanırdın. çünkü herkes kazandı bunlardan. bu saydıklarım son 1 ay içinde olanlar. en azından böyle şeylere katılmış olsaydın 1 sene içinde bir çok hediye kazanabilirdin. bence hata tamamen sende.

Esmanur:
sabah 7:30 akşam 17:30 burdayım   :D

evdende takip ediyorum  :D azimli olunca kazanılıyor

Esmanur:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinÇevrim içi olduğun gün sayısı : 16 saat ve 22 dakika.

Bu çevrim için olma süreni arttırman gerek en önce sonra gerisi gelir zaten ;D

--- Alıntı sonu ---

araştırmacı gaztesi sco bildirdi.şimdi hava durumu ;D ;D ;D

--- Alıntı sonu ---

benim ne kadarmış  ;D

--- Alıntı sonu ---

11 gün, 7 saat ve 46 dakika

--- Alıntı sonu ---
:o :o nerden baktın sco

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa