Aşağıda yer alan Zincirimi Oluştur butonuna tıklayarak size özel Ben de denemek istiyorum! linkinizi alın. Hazırlanan linkinizi yayabildiğiniz kadar çok arkadaşınıza, dostunuza, çevrenize yayarak zincirinize katılmalarını ve Olay Total Effects 7'yi deneme şansını yakalamalarını sağlayın.
En uzun Ben de denemek istiyorum! zincirini oluşturan üyelerimize hediyelerimiz:
En uzun zincirin ilk 5.000 üyesi 1 adet orijinal boy OLAY Total Effects 7 Gündüz Kremi kazanma hakkına sahip olacaktır
Edit... aşağıdaki linkten katılabilirsiniz
(admin) Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Arkadaşlar hergünkampanya olarak açtık herkez katılırsa 5000 krem hergünkampanya üyelerinin olur...
bol şans herkeze katıaln herkezin ayrıca kendi linkleri oluyor ne kadar çok kişiye yayarsanız ayrıca hediye kazanma şansınız oluyor...
zinrice katıla tıklayarak aktivasyonu tamamladıktan sonra size verilen özel linki ne kadar çok kişiyle paylaşırsanız hem 5000 kreme ulaşma olasılığımız artar hemde kendine güvenen ben bunu çok kişiye yyarım diyenler boyner hediye çekine kavuşurr... bol bol şans herkeze...
Aşağıda yer alan Zincirimi Oluştur butonuna tıklayarak size özel Ben de denemek istiyorum! linkinizi alın. Hazırlanan linkinizi yayabildiğiniz kadar çok arkadaşınıza, dostunuza, çevrenize yayarak zincirinize katılmalarını ve Olay Total Effects 7'yi deneme şansını yakalamalarını sağlayın.
En uzun Ben de denemek istiyorum! zincirini oluşturan üyelerimize hediyelerimiz:
En uzun zincirin ilk 5.000 üyesi 1 adet orijinal boy OLAY Total Effects 7 Gündüz Kremi kazanma hakkına sahip olacaktır
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Zincire Katılalım 5000 Olayı Kazanalım
Edit
Durum az farklı olsada Link vermek yasak...
Hergunkampanya 5000 Bedava Olay olarak bir zincir olusturdum ...Hergunkampanya zincirine katılalım 5000 Olay Total Effects Forumumuza gelsin ...
Arkadaşlar baştaaaaaaaaan herşeyi açıkca konuşalım birinin bunu başlatması gerekiyor kazanmamız için fakecilere yada dolandırıcılara bunu kazandırmak yerine hepimiz kazanbiliriz... sorun şurada bu bir kişinin davetiyle başlıyor ve yayılıyor. beni herkez tanıyor! ne dolandırıcıyım nede fakeciyim! ben selda gök'üm. eğer krem hediyesini kazanmak istiyorsak zinciri devam ettirelim yok istemiyoruz diyorsanız forumdan bu yarışmayı silelim.sonra kötü kelimeler hakaretler kırıcı kelimeler hiç hoş olmuyor. sonuçta bu büyük hediyeyi 5 kişi kazanacak bunların hepsinin forumdan olması kötü bişeymi? zincire katıldıktan sonra size verilen linki paylaşabilir 5000 kişiyi geçebileceğinizi düşünüyorsanız 1. bile olabilirsiniz. anaokulu öğretmenliğinde okuyorum kendime güvendiğim için herkezinde kazanmasını istediğim için konuyu açtık. okula bunu yazdığımda herkez katılmak isteyecek çünkü öğrenci arkadaşlarım beleşi seviyor. bu bu kadar basit. lütfen eleştirileriniz varsa olumlu olarak yapın. herkeze bol şans diliyorum.
ya arkadaşlar orda açelya nın zinciri var o ben değilim haberiniz olsun.aman sonra bana bişi demeyin ben forumun zincirine katılıyorum....
kendi linkini vermek yasak diye biliyorum..
arkadaşlar 5000 krem üye olalım kazanalım bi link üzerinden calısalım. böyle herkes büyük ödül icin kendini kaptırırsa bu gidişle hiç birimizi kazanamayız kadın forumları alır götürür hediyeleri:)
ben gittim direk zincir oluşturdum ya

ablamlardanda yapcam 2 tane hergünkampanya var biri belirlensinde ona yapalım bari
hangi zincir aktif bilmediğim için belirlenen zincir forumda belirlenirse katılımımız daha kolay olur